Tehnički kutak > Tuning skutera

Mjenjanje dize

<< < (2/3) > >>

igor.sb:

--- Citat: Zero Cool - 28 Prosinac, 2007, 18:26:20 ---koji broj je sad serijske dizne?

--- Kraj citata ---

lol

koji je karb 12? 17,5?

ako je 17 onda bi trebala biti 64 nakon skidanja blokada ili 54 u slucaju da nije stavljena veca nakon skidanja blokade

Shiltac:
Karb je 17.5! Već sam prije rekao (u temi: http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=4776.0) da sam stavio stage6 zračni filter i da mi skut trokira, pa ste mi savjetovali da treba promijenit diznu. Sad sam pogledao na karb i piše da je 17,5! ali nisam ga sad rastavljao jer je kasno a i auti su mi već u garaži. sutra ujutro idem u grad po rolice i neke sitnice za skut pa bi odmah uzeo i diznu! al neznam koji broj da stavim! Molim da bi mi rekao ko zna!

E i kako da naštelam karb (ne kužim)?

speed:

--- Citat: Zero Cool - 28 Prosinac, 2007, 19:28:16 ---Karb je 17.5! Već sam prije rekao (u temi: http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=4776.0) da sam stavio stage6 zračni filter i da mi skut trokira, pa ste mi savjetovali da treba promijenit diznu. Sad sam pogledao na karb i piše da je 17,5! ali nisam ga sad rastavljao jer je kasno a i auti su mi već u garaži. sutra ujutro idem u grad po rolice i neke sitnice za skut pa bi odmah uzeo i diznu! al neznam koji broj da stavim! Molim da bi mi rekao ko zna!

E i kako da naštelam karb (ne kužim)?

--- Kraj citata ---

a trebala bi ti oko 70,tesko je za rec dok ne znas koja je unutra velicina,trebao bi raskopat i onda vidit koja je dizna,ali brijem da ti treba 70

PitBull Aerox:
ma sta vi pricate gluposti, jel vi vidite da decku trokira motor, netreba mu veca dizna nego manja, trokiranje je znak viska goriva... :redface:

igor.sb:

--- Citat: PitBull Aerox - 28 Prosinac, 2007, 20:51:59 ---ma sta vi pricate gluposti, jel vi vidite da decku trokira motor, netreba mu veca dizna nego manja, trokiranje je znak viska goriva... :redface:

--- Kraj citata ---

''Probam se pelati kad se ono skuter počne gušiti i nejde više od 60 km/h! Kad dođe do 60 km/h se oče ugasiti! Kaj da napravim???''

pise u onoj temi sto je link dao

jeb...ga sjeb se znaci gusi se...malo se krivo izrazio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju