Općenito > Generalno o skuterima

Keeway Alarm?

<< < (2/3) > >>

petarpan:
mozda ciko bacio oko na doticni skuter  :laughing1
pa ono, nemoj palit alarm , zakljucavat volan - najbolje kljuc ostavljat u bravi ;)

Domba:
Hehe, ma jucer nakon posla i preko 8h stajanja upalio bez problema. Tako da mislim da cu ga svugdje paliti :) Samo me zivcira onaj glasni beeep. Al nisam skontao da se to moze stisati ili iskljuciti.

Nocu ne palim alarm, mislim da mi u vlastitoj garazi ne treba  ;D

A i moram opet posjetiti čiku na servisu da mi poštima karburator (ljen sam dirati sam, a i hocu garaciju), pa ću ga pitati zašto mi je rekao to  ;D

cosa_wp:
ako ga vozis stalno nece se isprazniti moze se isprazniti samo preko zime kad se ne vozi a alarm upaljen

DraganDu:
Ako se mogu uključiti sa pitanjem na ovu temu...
Imam KeeWay Focus 50 i imam na njemu tvornički taj alarm i ključ.
Skuter je 2004 g. Ali kada pritisnem te gumbe na ključu ništa se ne događa.
Što bi se uopće trebalo dogoditi i kako taj alarm funkcionira, tj. što ga aktivira?
I da li sam dobro shvatio to daljinsko paljenje.. što to zapravo pali daljinski?
Ako netko ima kakav link sa pojašnjenjima...
Hvala

Domba:

--- Citat: DraganDu - 13 Listopad, 2011, 21:05:48 ---Ako se mogu uključiti sa pitanjem na ovu temu...
Imam KeeWay Focus 50 i imam na njemu tvornički taj alarm i ključ.
Skuter je 2004 g. Ali kada pritisnem te gumbe na ključu ništa se ne događa.
Što bi se uopće trebalo dogoditi i kako taj alarm funkcionira, tj. što ga aktivira?
I da li sam dobro shvatio to daljinsko paljenje.. što to zapravo pali daljinski?
Ako netko ima kakav link sa pojašnjenjima...
Hvala

--- Kraj citata ---

Kao prvo mora ti se na kljucu upaliti crvena lampica, moguce da batt prazna.

Kada upalis alarm zamo zapisti jednom, kada ga gasis 2 puta

Daljinsko ti upali skuter, ali u mom slucaju moras gasa dodati, pa ne vidim bas smisao :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju