Tehnički kutak > Injection

pure jet generalka

(1/5) > >>

odine:
pozdrav ekipo.

kao što naslov kaže izgleda da mu je došlo vrijeme da se mali gad sredi generalno. pa me interesira pošto nemam iskustva na što paziti od kuda krenuti i kako završiti. i da li itko zna kolika bi trebala biti kompresija na njemu da je izmjerimo prije nego što krenemo u rastavljanje.

odine:
izmirena mi je kompresija od 7 to je malo?

Ivan_drifter:

--- Citat: odine - 23 Ožujak, 2011, 11:12:42 ---izmirena mi je kompresija od 7 to je malo?

--- Kraj citata ---
7 mi se cini ok iskreno nisam mjerio na pia nikad....al to ono koda ima 15 000 nekih mi govori!! promjeni karike i derii:)

odine:
nisam siguran za kilomete vjerovatno je blizu 15tkm ali nije pažen prije nego ga je bratić kupio. u servisu su mu rekli da bi triba imati kompresiju 10.
u biti ovo je nagađanje jer mu nije tija upalit pa nekoliko svjećica mu  pojede, pa drugi injektor pa opet isto. pa mu je rečeno pošto je izgleda sa strujom sve u redu da je na redu generalka uz prethodno mjerenje kompresije.

ive_91:
kaj 7 bureka mu kompresija.?
ak je onda je dobro..

skini cilindar i provjeri zazor karika.. al nove karike nisu skupe tak da ih promjeni svakako. i slobodno uzmes bolcnu klipa ak imaju i iglicasti lezaj klipa novi.
i naravno set brtvi za cilindar i onda deri.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju