Općenito > Generalno o skuterima

Luna Vision 2 - prvi dojmovi

<< < (34/45) > >>

Domba:

--- Citat: JogFromYamaha - 30 Prosinac, 2011, 19:01:34 ---ako je kopija zas ne pase sve 1:1 na nju

--- Kraj citata ---

a jesi se i ti uhvatio, kopija je, nije orginal i to je to. I kada odnes kopirati nesto u fotokopiraonu ima razilike, nije vise to to... Tako i odvdje.

wonderkid:

--- Citat: JogFromYamaha - 30 Prosinac, 2011, 19:01:34 ---ako je kopija zas ne pase sve 1:1 na nju

--- Kraj citata ---
Luna500rr ti je sve rekao,opcenito sa aeroxa na lunu pase barem 60% djelova(to je ono što sam ja isprobavao s djelovima i uvjerio se u to,naravno govorim o mašini)

JogFromYamaha:
60% nije kopija to je dr%anj3 u prazno
pase i kuplung od piaggia mozda je i 1/5 piaggio
i imaju velike spuhove vjerojatno mu je tata crnac mama kineskinja kad imaju tak male plastike krhke a tak duge cevi

wonderkid:

--- Citat: JogFromYamaha - 30 Prosinac, 2011, 20:11:46 ---60% nije kopija to je dr%anj3 u prazno
pase i kuplung od piaggia mozda je i 1/5 piaggio
i imaju velike spuhove vjerojatno mu je tata crnac mama kineskinja kad imaju tak male plastike krhke a tak duge cevi

--- Kraj citata ---
Ne ne,krivo si me shvatio,ja sam u tih 60% djelova siguran jer sam ja to isprobavao,ne želim govorit za ostalih 40% kad nisam isprobao,stojim iza svojih djela,meni su prvi put kad sam došao na servis u beta moto rekli da je to kopija minareli mašine dok su mi svi ostali govorili da je to yamahina mašina(naravno tad nisam imao blage o skuterima),Luna500rr je puno više od mene isprobao tako da vjerujem da pašu i ostali djelovi

JogFromYamaha:
pase ti termogrupa, pase ti paljenje pase ti pakne zadnje i prednje pase ti kuplung 107 i zvono
radilica ne pase vario ne pase remen ne pase
radilica od minarelli se da zeti samo treba predrkat lezaje da pasu al onda ti se pomakne paljenje jer je hod klipnjace minarellija i chinarellija drugaciji i neda se palit na struju nego na nogu
ah da ventili, prirubnica pase, drugaciji je airbox malo al da se pripasat

ono kaj lunu jebe je prjenos ne termogrupa
sjebani je variomat i polutke sve ostalos eda delat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju