Općenito > Generalno o skuterima
Luna Vision 2 - prvi dojmovi
luna500rr:
znam, al kakav sam baksuz sta god kupim vec je dotrajalo i za bacit, pitacu nevena92 ako ima termogrupu, ako nema onda bimoto ili autokreso ili najzad efz malo se strpim i etoga...
Helmet Hair:
Pozdrav! Kad sam je kupio (rabljenu) osjećao se mali luft u volanu (naprijed-natrag) prilikom kočenja, kako pouzdano znam da nije bila razbijena, jednostavno sam to pripisao "solidnoj" kineskoj izradi. Nakon redovnog servisa na 6000km (i bez da sam serviseru to uopće spomenuo) taj zazor je bio u potpunosti nestao i skuter je stvarno davao osjećaj kao da je saliven iz jednog komada. Međutim, sada se nekih 1500km nakon toga opet polako javlja onaj luft pa me zanima zna li netko o čemu se radi? Dali je mjenjano nešto ili je meštar jednostavno pritegnuo šarafe? Naime, ne plaća mi se ponovo servis pa ako netko zna o čemu se radi i kako da to napravim sam bio bih zahvalan na odgovoru.
luna500rr:
--- Citat: Helmet Hair - 06 Kolovoz, 2011, 08:12:32 ---Pozdrav! Kad sam je kupio (rabljenu) osjećao se mali luft u volanu (naprijed-natrag) prilikom kočenja, kako pouzdano znam da nije bila razbijena, jednostavno sam to pripisao "solidnoj" kineskoj izradi. Nakon redovnog servisa na 6000km (i bez da sam serviseru to uopće spomenuo) taj zazor je bio u potpunosti nestao i skuter je stvarno davao osjećaj kao da je saliven iz jednog komada. Međutim, sada se nekih 1500km nakon toga opet polako javlja onaj luft pa me zanima zna li netko o čemu se radi? Dali je mjenjano nešto ili je meštar jednostavno pritegnuo šarafe? Naime, ne plaća mi se ponovo servis pa ako netko zna o čemu se radi i kako da to napravim sam bio bih zahvalan na odgovoru.
--- Kraj citata ---
prvo vidi gdje se tocno 'gega'... Pokusaj rukom vidit jel ljula na vilici ili luli volana... Ako je lula volana samo stegnes onaj saraf sto je drzi, ako je vilica onda papagajkama ili slicnim kjestima stegnes saraf sto ide oko stupa vilice a nalazi se odmah ispod sarafa lule volana... Moze bit i da su ti kuglice poispadale iz kaveza pa i to provjeri...
Helmet Hair:
Rukom se ne osjeti, probao sam nasloniti prednji kotač na zid i gurati, stavio sam je bio na centralni nogar (prijatelj je spustio stražnji kotač na pod) i pokušao cimnuti tako ali ne mrda, pretpostavljam da je sila kod kočenja puno veća nego što ja mogu mrdnuti rukom. Ništa, mislio sam da se radi o nekoj općepoznatoj stvari (kad je meh. to otklonio bez pitanja). Dakle, slijedi mi skidanje plastike i nasumično pritezanje svih šarafa. Hvala na pomoći!
Rinsy:
skini blokade i promini remen :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju