Općenito > Generalno o skuterima
Luna Vision 2 - prvi dojmovi
luna500rr:
Kad drugi put isto osjetis pustis na pola gasa i vozis dalje, problem ti moze biti u tri stvari:
svjecica - ovo ti je 70%
zastopan dovod goriva ili vakuum u rezerveru - ovo ti je 29,9999%
pukao klip, nacikao, kad se ugrije pusti kompresiju i izgasi se momentalno - ovo samo meni i animatrixu kolko znam :drunken_smilie:
Helmet Hair:
--- Citat: animatrix - 27 Lipanj, 2011, 09:15:08 ---koliko je goriva bilo u rezervoaru?
--- Kraj citata ---
Možda je ostalo još 1/5, ali nakon gašenja sam odvozio još barem 5 km (uzbrdo i nizbrdo) bez problema. :dontknow:
--- Citat: luna500rr - 27 Lipanj, 2011, 10:52:16 ---Kad drugi put isto osjetis pustis na pola gasa i vozis dalje, problem ti moze biti u tri stvari:
svjecica - ovo ti je 70%
zastopan dovod goriva ili vakuum u rezerveru - ovo ti je 29,9999%
pukao klip, nacikao, kad se ugrije pusti kompresiju i izgasi se momentalno - ovo samo meni i animatrixu kolko znam :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Hvala ti na pomoći, ako je svjećica, sve 5 :icon_thumright:. Bitno mi je da nije problem u prijenosu jer pomisao da nešto zablokira pri punoj brzini mi nije baš ugodna.
dusVu:
pun gas na uzbrdici? da se nije pregrio pa cviknio malo?
wonderkid:
u najvise slucajeva mi se dogodilo ovo:zastopan dovod goriva ili vakuum u rezerveru->tako da bi to prvo provjerio pa onda svjecicu
JogFromYamaha:
ma to su one jebene 6ice svjecice koje su pretople i same se zagriju i ugase motor jer postanu aferodne
stavi si ngk bpr8hs i nemas frke oko pregrijavanja svjecica
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju