Tehnički kutak > Garaža

sr 50 minarelli

<< < (3/4) > >>

Deny:

--- Citat: Dino - 23 Ožujak, 2011, 22:52:27 ---Sic tapecirati u bijelo..da ili ne  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
ostavi ga tak kak je,u bijelo mu ne bi dobro stajalo  :icon_thumright:

Dino:

--- Citat: Deny - 23 Ožujak, 2011, 22:53:34 ---ostavi ga tak kak je,u bijelo mu ne bi dobro stajalo  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ma probat cu ipak sutra to zaklamati..jer imam doma bijelog skaja na bacanje..pa čisto da vidim kako ce izgledati ..ako ne bude valjalo lako se to skine
A za napraviti undertail..od cega je najbolje prednju masku uzeti..neki kazu aerox,neki sr..a neki cak i od nrg-a starog samo sto ima dosta zajebancije  :dontknow:

Deny:
undertail najbolje kupit gotov,a mozes uzet roxovu masku i napravit,ili poliester setom cio undertail,ako imas zivaca naj je ovo trece  :headbang:

Dino:
Gotov undertail..nije to to ako na njemu nema bar pola kile kita  ;D ,a i nemam baš € tako daaa..nista od toga  :)
Poliester..pre komplicirano a i nisu mi živci baš nešto pretjerano dugi..jednom sam krpao brod s tim i reka sam da je to prvi i zadnji put da s tim radim ;D
Znaci nema druge nego nabaviti masku od roxa,lemilica,kit i brusi  :) 

walkay:
Neko je izbrisao moj koment... :angry7: Opet cu napisati, lijep skuter, svida mi se!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju