Ostalo > Motocikli
husqvarna 610 SM?
dino-vk:
--- Citat: SPecial - 27 Ožujak, 2011, 16:09:08 ---
Zasto?
Ljudi govore da je "soft SM",i da se redovitim mjenjanjem ulja,klipa i stelanjem ventila da dosta dugo voziti.
Kojeg bi KTMa u tom rangu preporucio?
Husqvarnu mogu dobiti za dobre novce,tako da me sve sto imas reci zanima.
--- Kraj citata ---
Kolko sam gledao po oglasu bas ih i nema puno tih husq...a sta mislis tek kako je s dijelovima...za te novce(20 000 kn) mozes uzeti duke-a 2 2002.-2004.god...sto je po meni jako bolji izbor ako vec hoces SOFT supermoto(malo smijesno,al OK)...a sto se tice harda imas i exc-a kolko hoces...a dijelova za KTM na svakom koraku...et nadam se da sam pomogao bar malo... :icon_scratch: :happy8:
Drnda:
ne kuzim zasto si naglasio da bi ja trebao znati odgovor.. kod mene ima jedna huusquarna 610, ktm 620 i 640 te par xtova sto se tice supermota...
treba doci bolje vrijeme da se pocnu svi motori posteno voziti jer se ne stigne bas, tako da se daju bas postene recenzije... za ktm 620 nikakvih kvarova, 640 kroz 2 mjeseca sto je ovdje nikakvih problema, huskvarna je nova dosta kod trenutnog vlasnika pa se i ne vozi jos jer se ne stigne od posla.. uglavnom sva 3 motora su super za voznju. (ktm-u je uspjesno pukla kurbla na pola prilikom kurblanja) :laughing7: :laughing7:
dino-vk:
--- Citat: Drnda-1 - 27 Ožujak, 2011, 19:19:08 ---ne kuzim zasto si naglasio da bi ja trebao znati odgovor.. kod mene ima jedna huusquarna 610, ktm 620 i 640 te par xtova sto se tice supermota...
treba doci bolje vrijeme da se pocnu svi motori posteno voziti jer se ne stigne bas, tako da se daju bas postene recenzije... za ktm 620 nikakvih kvarova, 640 kroz 2 mjeseca sto je ovdje nikakvih problema, huskvarna je nova dosta kod trenutnog vlasnika pa se i ne vozi jos jer se ne stigne od posla.. uglavnom sva 3 motora su super za voznju. (ktm-u je uspjesno pukla kurbla na pola prilikom kurblanja) :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
A gdje sam ja to naglasio da bi ti trebao znati odgovor?????????????? ??? ???
Drnda:
nisi ti nego stipe :toothy12:
SPecial:
--- Citat: dino-vk - 27 Ožujak, 2011, 19:04:43 ---Kolko sam gledao po oglasu bas ih i nema puno tih husq...a sta mislis tek kako je s dijelovima...za te novce(20 000 kn) mozes uzeti duke-a 2 2002.-2004.god...sto je po meni jako bolji izbor ako vec hoces SOFT supermoto(malo smijesno,al OK)...a sto se tice harda imas i exc-a kolko hoces...a dijelova za KTM na svakom koraku...et nadam se da sam pomogao bar malo... :icon_scratch: :happy8:
--- Kraj citata ---
Hvala na opsirnom odgovoru,i meni ovo "soft" zvuci smijesno,ali ne znam kako da ga drugacije nazovem. BTW po kojim si oglasima gledao?
Jer ja ih nigdje ne mogu naci,a trazio sam po burzi,butigi i njuskalu.
A Drnda,tebe sam se sjetio,jer si ti dosta zainteresiran za te motorine.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju