Općenito > Generalno o skuterima
motopuls ..opet ja pocinjem
eladio:
..izasao novi katalog 2008 , naravno kupio sam ga :redface:
i prvo sto primjecujem , da se reklamiraju SVI modeli , njihove rijecu su "čitav moto svijet" , i to naglasak na više manjeSVE, pa i opremu, gume, itd..
negdje sam procitao cak i da se radi o nekoj vrsti prave "biblije" :toothy12:
ljudi moji to nema veze s vezom, opet je tu miris "love" u igri, jer ja tamo puno toga nisam vidio ,
.. i onda sam se sjetio prosle godine , i one prije, i svih onih prica
oni jednostavno ne objavljuju sve ono sto je dobro, na neki nacin poznato itd. , vec uglavnom samo ono sto im je placeno :angry7:
da me nebi krivo razumjeli, ima tamo pregrst informacija,
ali mogli bi biti oni i puno bolji, potpuniji, ma na kraju krajeva pošteniji...
pogotovo za tu lovu od fucking 37 kuna , katalog je ionako vec prepun reklama :angry7:
pošto znam da im je jako jako jako financijski isplativ taj katalog, evo buba u uho nasem filipu.. dajte se i vi potrudite i slozite jos bolji katalog tamo u EPH , bit ce stostuke koristi i za vas i za sve nas citatelje koje manje brinu zakulisne igre , a vise volimo kvalitetu onoga sto vec placamo :toothy9:
Punisher:
Ako je katalog takav onda ga niti neću nabaviti prije nego izađe 'onaj pravi'...
Djedice na posao :toothy9: :toothy9:
black-rox:
Sutra ako stignem idem ga kupit da vidim na šta to liči :dontknow: :hello:
filiplatinovicz:
katalog, ko katalog... ne znam kakva su vaša očekivanja, ali bez oglasa ne ide... svaki projekt mora imati zdravu financijsku konstrukciju, baš kao i ovaj site!
ne znam bi li moto klub uspio sklepati bolji katalog... možda! razmišljam o tome, a i o specijalnom proljetnom izdanju, posvećenom iskjljučivo skuterima...
VAŠE IDEJE I PRIJEDLČOZI BILI BI U TOM SMISLU JAAAKO KORISNE!
a da pravi i potpuni katalog napravimo ovdje, on line???
IZd:
Reklame su neizostavni dio kataloga i to je u redu (plaćene u vidu oglasa), ali komentari pored svakog artikla (motora, skutera, jakne,...) da su odlični i bez mane su skrivene reklame i na kraju krajeva netočne informacije, pa nije baš sve što se našlo u katalogu bez mane... :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju