Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Katalog članova-s kartom
ziloryder:
je eto sad jos i adresu pa da nekome recem mrs slucajno pa da mi dode na vrata :ocestibatine:
cosa_wp:
--- Citat: Loris Ri - 21 Ožujak, 2011, 22:25:35 ---da lopovi inace dolaze na forume i biraju koji ce motor ukrast.....ti lopovi koji kradu skutere su mulci kojima je dosadno i zele biti neke "face"......i oni uzmu na sta nalete prvo ....imam jednog poznanika koji krade skutere kad izade van do grada pa mu se neda ic doma sa busom nego mazne neki skuter.......
--- Kraj citata ---
naravno da lopovi prate forume ovi malo organiziraniji mislim da smo imali jedan slučaj sa otkupninom vamo tamo gdje je lopov pratio forum ugl piše u profilu odakle je tko ako vidiš da je iz tvog grada ili blizu tebe pošalješ mu PM i dogovorite se za cugu upoznate se i toe to, a ne da mu na google earth-u točno zumiram di mi se motor i ja nalazimo da zna kad nisam blizu motora nepotrebno
Loris Ri:
a ako ces tako gledat ako neko zeli bas tvoj motor ce ti ga uzet prije ili kasnije.....
VoltMan:
--- Citat: OvErLoAd - 21 Ožujak, 2011, 22:11:39 ---Tak da lopovi imaju fino pregledno di se koji skuter da nać, zajebi :jerk:
--- Kraj citata ---
Gle novi jesam,među skuterima ali nisam lopov,a nekako se osjecam prozvanim...
Ideja je bila dobro namjerna i nije tu da prekriva nikakve druge moje namjere..
U prevu si da taj podatak moze posluzit lopovima za krađu ali da pucas u glavu s takvim izjavama to nije uredu...
I nemora stajat adresa uz ime clana vec samo kvart ili grad...
VoltMan:
:icon_thumright:
--- Citat: Loris Ri - 21 Ožujak, 2011, 22:38:54 ---pa on vjerovatno nije ni mislio na tocne adrese nego npr. zagreb-dubrava,rijeka-kantrida i sl.
--- Kraj citata ---
Tako je! Mislio sam da bi mogli stavit tipa: zAGREB-dubrava -clan1
-clan2
-clan3
zagreb-borongaj -clan5
-clan6 .... itd tako za kvartove i gradove
koprivnica-clan xxx
nisam mislio da ce to naici na takav otpor
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju