Sportski kutak > Sve vezano za stunt
sto je najbolje za stunt??
luna500rr:
--- Citat: MALES SR180r - 21 Ožujak, 2011, 18:24:23 ---ovo u vezi zipa se nebi složio jer je pre pre kratak....imo sam ga i baš sam ga koristio jedno vrjeme za stunt i sve je ljepo i dobro ali je malo pre mali....
šema ga je dizat sa 60 na zadnji i takve gluposti ali za neke krugove i to je ipak MALI.... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Meni je taman, ti si valjda viši odmene? Ja sam se naucio nazadnji na zipu ac serijali, kratki blok valjda, raskantan skroz, nema sto ne zuji iz masine, bar od neke stolice samo navaren bzvze, pila ide nakolo ko nista, neosjeti se kad padne nazad nazemlju, jedina mana sto je prebucan, valja je spuh bio probijen ili je to do lezaja radilice...
MALES SR180r:
a nzm ja sam nekih 1.85.....stvarno nzm možda malo sim tam.....ma odličan je on,ali meni je znalo izživcirat to kaj mi je za krugove bio mali,možda ne tolko cjeli motor kolko onaj mali kotač....možda je više do kotača nego do same rame.....nzm... :dontknow:
qLitoRisZu:
--- Citat: te-te-ac - 20 Ožujak, 2011, 22:31:09 ---bas cudno kak na skuter forumu bas svi (ljepa večina) voze skutere.. ::)
--- Kraj citata ---
ja govorim opcenito velika vecina se uci na skuterima. jesi ikad vidio da neko vozi stunt sa mz-om??
znaci nesto lagano a brzo???
MALES SR180r:
--- Citat: qLitoRisZu - 22 Ožujak, 2011, 17:00:43 --- ja govorim opcenito velika vecina se uci na skuterima. jesi ikad vidio da neko vozi stunt sa mz-om??
znaci nesto lagano a brzo???
--- Kraj citata ---
hiihihiihi....ja vidio....... :binkybaby:
ivanm:
po mogućnosti zračnjak jer se vodenjak na mjestu pregrije..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju