Tehnički kutak > Tuning skutera
gilera runner sp project
gilera50sp:
evo i ja sam odlucija napraviti malo project .Imam gileru runner sp novi tip htijo bi slozit nes ovako
skuter : Gilera Runner sp50
auspuh : yasuni c 16 ili top nardo
termo grupa : malossi mhr replica 70
variomat : malossi multivar 2000
kvacilo : malosi delta
karburator : dellorto 19
dizna : 80 - 90
filter zraka : prerađen aribox
rolice : ??
federi kvacila : ??
centralni feder : ??
getriba : sad tija bi krajnju ali da ipak ima i na srednjim okretajima ubrzanja
remen : malossi KEVLAR
radilica : STAGE6 HPC + ležaji od stage 6 c4
usis : INTAKE SYSTEM STAGE6
sad trenutni imam zx ,multivar 2000 i dellorto 19 , pa sad triba mi vas pomoc svaka kritika i neki prijedlog sto da jos tu dodam koje federe za ustimat nebi tija sad najtvrđe jer ja mislim da nema potrebe aa sto se tiče auspuha sad tija bi da sto vise dobijem na snazi i ima vecu krajnju i da mijenja bi primar u getribi samo neznma koliko duzi pa bi volija cut misljenje nekoga ko zna o tim dužinama primara .. u ovaj setup mislim ulozit oko 1000 € i da se napokon vozim ko covik eto to bi bilo sve sad bih volija cut vase misljenje ...
LoveStunt:
ja bi ti preporucio da reda sa tim novcima pa i duplo manje novaca izdvojis i nades komplet masini sp 180 i manje ce te puno para kostati ,ide bolje ,ljepse je za cut od ove 70cc..
to je moj savjet ... :icon_thumright:
ivanm:
mhr replica je preslab kit za c16.. još za nardo ajde al za yasuni c16 nema šanse..
gilera50sp:
aa nebi to sa masinom od 180 radija .. aa sad replicu bi uzea jer ja dosata vozim motor idem u skolu svaki dan s njime i sad da uzmem neki jaci kit pa da dignem kredit za tocit gorivo neznam ,, gleda sam dosta po forumu i spominju TOP PERFORMANCES TPR 70CC aa sad koliko bi traja i trosija to neznam dali bi tribalo vadit pumpu ulja i livat odma mijesavinu ??
ivanm:
mješavinu naravno, a tpr, jaki midrace koji mora biti savršeno uštelan da ide.. i trape par tisuća..
uzmi mhr replicu i spuh polini forrace, vrtiš ga na oko 11500 i to je maksimum na kojem replica radi..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju