Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
runner 70 ccm gasi se pa nece poslije da upali
GOLIATH:
pozdrav svima...
imam runnera 70 ccm malosi,2003.g.skoro ga kupio...kad sam ga kupio bilo je malo hladno i izverglam mali akumulator skroz nece da upali pa stavim od auta opet nece...ima struju,na svjecice baca iskre a opet nece da upali...nakon 10-ak dana upali,ali se onda ugasi pa opet nece...nekad upali i radi ali nakon minutu nesto pukne i ugasi se i nece da upali ...nakon sat vremena probam jedva upali... kad dodam gas on se gasi ja sjednem da probam i on nece gas do kraja hoce da se ugasi ...nakon minutu-dvije rada nesto pukne (nekad pukne nekad ne pukne) i ugasi se...slicno kao kad ima vode u gorivu ili kad spadne lulica sa svjecice...kad je bilo toplije vrijeme nakon 5-6 dana dodjem u garazu i odmah upalim medjutim nakon 1-2 minute on se ugasi i nece da upali...karburator 17.5 delorto,automatski saug...
hvala svima!
JogFromYamaha:
fergazer je rastelan ili zastopan
operi dizne i postelaj ga
koju uopce diznu unutra imas?
mario_f15:
pogledaj dal je svijecica ispravna, dal ima struje
ocisti karburator
ocisti filter zraka
pregledaj vakum ventil
pogledaj prirubnicu da nije ispucala
naspi novo gorivo, mozda u tom ima vode....
:icon_thumright:
GOLIATH:
ne znam koja je dizna...svjećica je ispravna baca iskre na nju kad je skinem i naslonim na zeljezo i zaverglam...prirubnica jest ispucala...filter zraka skoro nov malossi red sponge...karburator sam malo cistio mozda nisam dobro...vakum ventil nisam gledao...
cameosb:
mjenjaj prirubnicu prvo pa ako nije to, onda vakuum
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju