Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge

Italjet club

<< < (2/24) > >>

deky_vk:
dragster je dragster :) njega cuvam i on jedini nije na prodaju...jer je taj skuter sam po sebi poseban,a sto se tice masine minarelli ide jako lijepo s obzirom da je sve serijski

ludi dragster:
Konacno jedan istomisljenik!tocno slazem se s tobom!ja sam svojeg poceo prije 5mj preuredjivati,jos mi se ne nadzire kraj hehe,a ceka me jos jedan za komlet slaganje,posto nema zainteresiranih na trznici za njega.nema veze,slozit cu ga kcerima pa nek se voze danas-sutra,a do tada ja i zena!zar samo nas dvoje ovdje na forumu?

ri-dragster6:
evo da vas ne bude samo dvoje ja cu bit treci musketir hahaha
ja vozim dragster 50! i molim te ne pitaj me dali sam zadovoljan s njim jer cu ti samo rec da sam 4 godine ceko svaki jebeni dan da ga uspijem kupit jer mi starci nisu htjeli cut za ista na 2 kotaca! sad je sretno polu rastavljen u garazi i ceka da bude perla bijeli!

ri-dragster6:
najveci mi je problem oko bravica majmun prije mene je nesto sj#bo i stavio je neku retardiranu bravicu od aeroxa koja mi viri van plastike i odvratno je i imam jebena dva kljuca koja su mi trn u oku a bravice nemogu nabavit niti za ljek(sta je je preko su pre skupe za jebene bravice)bravicu od suvozaca sam mako a od sica mi se sa svacim moze otvoir tako da mi fale tri bravice od rezervara vjerojatno nigdje necu nac a mala od pretinca se da preradit na bilo koji kljuc!

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: ri-dragster6 - 12 Lipanj, 2011, 01:57:07 ---najveci mi je problem oko bravica majmun prije mene je nesto sj#bo i stavio je neku retardiranu bravicu od aeroxa koja mi viri van plastike i odvratno je i imam jebena dva kljuca koja su mi trn u oku a bravice nemogu nabavit niti za ljek(sta je je preko su pre skupe za jebene bravice)bravicu od suvozaca sam mako a od sica mi se sa svacim moze otvoir tako da mi fale tri bravice od rezervara vjerojatno nigdje necu nac a mala od pretinca se da preradit na bilo koji kljuc!

--- Kraj citata ---

frend je imao isti problem,al je uspio uklopit brave od aprilie sr 50  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju