Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
Italjet club
mhr-team:
moguće da je kriva informacija, jer vidim da još uvijek imaju web stranicu, sad to ne mora ništa da znači... ali znam da više u hrvatskoj nema za kupiti novog italjeta :sad1:
ludi dragster:
2002godine se zgasio italjet!mi koji ga imamo smo u biti entuzijasti!!!2004 su se prodali kinezima koji apsolutno nisu nista napravili po pitanju modela i projekata,pa su ih talijani otkupili nazad 2009 godine.imaju novu web stranicu,i novi se modeli ocekuju na proljece 2012 koje ja osobno jedva cekam!inace u dato vrijeme
Generalni zastupnik je bio minimoto iliti ante gotovac!razlog njihove propasti u dato vrijeme je bila to sto je dragster bio njihov najveci adut
Koji se razlogom ogromne cijene
U dato vrijeme
Nije
Kupovao po predvidjenjima!informativno radi:nova gilera runer 50ccm 2000godine kostala je 3500maraka,a dragster 5500maraka.znaci skoro pa
Dva runera za cijenu jednog
Dragstera!ukoliko neko zeli jos koje informacije,ppsjedujem knjige
Slike i ostale stvari vezane za meni a nadam se i vama lijepe stvari,pa me
Slobodno moze
Kontaktirati!ovo je bilo navedeno za
Model dragster,za formulu nisam kompetentan u navedenim stvarima
ri-dragster6:
ejj mene zanima sve sta se moze nac u vezi italjet dali je moguce da mi skeniras sve te podatke i knjige i sve pa da mi posaljes na mail. ful me interesira [email protected]
-TOT-:
Pozdrav,
evo posatao sam i ja vlasnik formule 50
http://imageshack.us/photo/my-images/825/dsc07731n.jpg/
ovako je izgledala na dan kupnje. Godinama je stajala vani pa su plastike i gume u losem stanju. Lagano ju sredujem. Trenutno sam rjesio sam osnovne stvari da ju mogu voziti rolice, remen, filter, pakne.
ludi dragster:
jesi tu formulu kupio na tresnjevci od onog starijeg mrsavog lika(cca 40godina ima?)lijep je,u urednom stanju je!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju