Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge

Italjet club

<< < (6/24) > >>

igor.sb:
pitaj ga sam  :icon_thumright:

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?action=profile;u=706

Reponja:
Sad sam ga baš nazvao, nisam znao da je i on član na forumu..

Definitivno uži izbor, vidjeti ćemo kroz sljedećih par dana...

ri-dragster6:
ej pozz sta ja znam malo po slikama kad gledas cuj dosta je ceprkano po njemu i padano ja sam 100% siguran meni osobno je ovo najodvratniji dragster u zadnej vrijeme koji se prodaje uzas !! ja to nebi uzeo moj je uzi izbor http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/italjet-dragster-180-cm3-oglas-3097157
puno ocuvanije izlgeda i nije imo niko nikakve fiks ideje cuj sta se tice masine motora ista ti je ko i runner 180 pa nema problema za djelove a sve ostalo snadi se druze !! ja imam dragstera god dana i jbg treba puno strpljenja s tim !!

Reponja:
Je možeš malo preciznije? Sa čime točno treba strpljenja? Nalaskom dijelova? Uštimavanjem? Održavanjem?

Plus što mi je Zg bliži za provjeriti nego Metković...

ri-dragster6:

--- Citat: Reponja - 08 Kolovoz, 2011, 22:37:53 ---Je možeš malo preciznije? Sa čime točno treba strpljenja? Nalaskom dijelova? Uštimavanjem? Održavanjem?

Plus što mi je Zg bliži za provjeriti nego Metković...

--- Kraj citata ---

istina ovo ta udaljenost ali meni je pre raskraman na slikama ovaj a kamoli ovako cuj ustimavanje nije problem ali ima sitnarija vezano uz plastike i to npr ja na prednjoj plastici nisam imo jednu vidu i pupucala mi cijela od  vibracija i takve stvari !! vozne osobine dragstera su totalno drugacije od svih ostalih motora! a za nac plastike ces se najebat ali po meni nije problem oko toga jer su plastike stvorene za rad sa stakloplastikom ali npr ima fora oko toga jer su neki djelovi smao na tom motoru i odna se karas dok nades npr. meni je bila provrtila zadnja glavcina nac nigdje drugu ali sam uspio sredit preko tokara tako da ima sitnarija i treba strpljenja !!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju