Ostalo > Sportski kutak

cro-cop vs schaub

<< < (7/10) > >>

istipa622:
nevjerovatno kako su ubojiti ti udarci...mislim da bi ja ostao na mjestu mrtav da me pogodi nesto takovo  :toothy11:

inače najdraža borba mi je bila kada je pao bob sapp,onako iznenada  :laughing7:

formoz:

--- Citat: istipa622 - 21 Ožujak, 2011, 16:35:46 ---nevjerovatno kako su ubojiti ti udarci...mislim da bi ja ostao na mjestu mrtav da me pogodi nesto takovo  :toothy11:

inače najdraža borba mi je bila kada je pao bob sapp,onako iznenada  :laughing7:

--- Kraj citata ---
ma nebi , cini ti se, ja sam nedavno popusio degenek od 30 likova sa palicama i bokserima i opet sam pjeske kuci otiso, doduse prolio sam litar krvi i imo potres mozga  :sad1:

ivanm:

--- Citat: opijum - 21 Ožujak, 2011, 15:22:42 ---Zna ga cijeli svijet i svi borci govore sa respectom prema njemu.
Ali Mirko svaka čast na uspjehu. Iz ovake male vukojebine takav jedan borac

--- Kraj citata ---
potpis..
ak japanci kažu da si dobar - onda si DOBAR.

Hrvoje_40:

--- Citat: ivanm - 21 Ožujak, 2011, 16:58:01 ---potpis..
ak japanci kažu da si dobar - onda si DOBAR.

--- Kraj citata ---
to je točno ali u kavezu pravila za razliku od K1 skoro da ni nema

3alfa3:
Za 3 borbe, zarada mu je 1,1 milijun dolara.
Bas ga briga za rezultat uz takvu zaradu. I ja bi za te novce bio vreca za napucavanje. On niej vreca, al vise niej Cro Cop nego lezeci policajac  ;D

A da je u karijeri imao rezultata - imao je. Samo za razliku od Janice Kostelic, novac mu je vazniji pa svjesno ulazi u poraze.
To je specifican sport, gdje uz razum moras imat i srca. A njegovo srce je odavno bez iskre...

Nije mi lijepo gledat kako gubi, ali ako je njemu to prihvatiljivo, ko sam ja da mu branim....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju