Tehnički kutak > Garaža

Sr50 DiTech

<< < (4/4)

cameosb:
e da si mi tu sad bih ti zveknuo samarcinu

sr mi je najljepsi skuter, ali ako nastavis u ovom tonu, nece valjat, to je moje misljenje

cameosb:

--- Citat: Boris_SR - 20 Ožujak, 2011, 17:57:10 ---da si ti vidio na šta je ličila srka prije nego sam je kupio...ovo što vidiš na slikama je lijepo i bajno...moš mislit...al fora je u tome napadate bezveze a to je samo prikaz gdje sam stao sa tim projektom...

i da flock i sve što je potrebno ima frend kod kuće tak da se besplatno radilo!

--- Kraj citata ---

ono gore je bilo za malog bosanca

nema veze kakvo je stanje bilo, imao si unikatan primjerak i trebao si sredit malo, al dobro, radis sta hoces, ja samo pisem sta mislim

Boris_SR:

--- Citat: cameosb - 20 Ožujak, 2011, 17:57:37 ---e da si mi tu sad bih ti zveknuo samarcinu

sr mi je najljepsi skuter, ali ako nastavis u ovom tonu, nece valjat, to je moje misljenje

--- Kraj citata ---

polako polako...dobro iskazali ste svoje mišljenje o tome...mene to uopče ne zabrinjava nije mi bitan toliko izgled koliko mehanika i da taj ditech dobro ide,unatoč tome što je na njemu skoro sve serijala

a i šta se tiče boje,flocka i ostalog sranje kao što su naljepke,to nije neki problem,mogu riješiti u samo par dana skoro pa besplatno,pa ako mi baš svane promjenim izgled u roku odma

Aprilia00:

--- Citat: cameosb - 20 Ožujak, 2011, 17:57:37 ---e da si mi tu sad bih ti zveknuo samarcinu

--- Kraj citata ---

Fina kultura, nema šta  :toothy12:

cameosb:

--- Citat: Aprilia00 - 20 Ožujak, 2011, 17:55:03 ---ajde dosta vise! pogotovo ti, big majstor ranera pedeset :toothy12:.

--- Kraj citata ---

tako se sa svojima kod kuce ponasaj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju