Tehnički kutak > Styling skutera

nosač tablice..

(1/3) > >>

pitaNS:
Video sam na scooter attacku nosač tablice koji mi se jako dopada, kao kod runnera onaj što ide iznad gume!

evo slike:

e sad od čega to najbolje napraviti? isto ću tako napraviti, da šrafim za gornji i donji šraf dekla...

master_o_fight:
pa probaj onaj mali blatobran kupiti od gilere pa ga nekako pripasat na jet forca :icon_thumright:

Jandro:
kupi rosfraja il nešt tak i složi si ga! izrežeš si i spigaš kako ti paše

pitaNS:

--- Citat: master_o_fight - 25 Prosinac, 2007, 13:14:12 ---pa probaj onaj mali blatobran kupiti od gilere pa ga nekako pripasat na jet forca :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma znam ali to bi me em skuplje izašlo i ko zna dal bi ga mogao lako pripasati a ovako kupim odgovarajuće parče metala, isečem baš po mojim merama, izbrusim, sredim ofarbam i bolje nego original!  :icon_thumright:

custom...  :toothy12: :toothy12:
samo koji metal je najbolji? da bude dovoljno čvrst a isto tako da ga mogu i iseći i oblikovati po želji ? ? ?

Jandro:

--- Citat: pitaNS - 25 Prosinac, 2007, 13:27:22 ---
--- Citat: master_o_fight - 25 Prosinac, 2007, 13:14:12 ---pa probaj onaj mali blatobran kupiti od gilere pa ga nekako pripasat na jet forca :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma znam ali to bi me em skuplje izašlo i ko zna dal bi ga mogao lako pripasati a ovako kupim odgovarajuće parče metala, isečem baš po mojim merama, izbrusim, sredim ofarbam i bolje nego original!  :icon_thumright:

custom...  :toothy12: :toothy12:
samo koji metal je najbolji? da bude dovoljno čvrst a isto tako da ga mogu i iseći i oblikovati po želji ? ? ?

--- Kraj citata ---

odeš kod nekog limara po malo deblji rosfraj i to je to!
sjaji se, nemre zahrđat, a i dost je čvrst

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju