Tehnički kutak > Garaža

Luna 70 vision by cuk96

<< < (13/19) > >>

cuk96:

--- Citat: animatrix - 12 Travanj, 2011, 22:52:30 ---pitaj luna500rr on ti voli male rupe  ;D

--- Kraj citata ---
hahahahahahah dobra dobra   ;D ;D
 hmm ja nemam airbox, imam nekakvu gljivu... osim dizne sad mi je u planu kupovat federe i kvacilo i neznam jer da uzimam i centralni odma??
I jos da vas pitam koliko mm je kvacilo i koji centralni i koje federe kvacila da uzmem ?? :toothy10: :icon_thumright:

animatrix:
reci cu ti kako sam ja napravio. kupio sam polovno 105mm kvacilo sa zvonom koje ti pase samo moras na osovinu staviti kao podlosku da odvoji zvono od polutki mrvicu jer inace grebe. sa serijskim federima nisam bio zadovoljan al sam se dosjetio, skinio sam serijske federe sa luninog kvacila i nategao ih na mina 105, preko pola sata sam ih natezao, dovoljno rec koliko su tvrdi. onda fino imas lufta na gasu dok ne krene. centralni imam zuti malossi ali razmisljam da bi mi crveni trebao.. mislim da bi tebi zuti bio ok

cuk96:
pozz, na koliko da spustim iglu na karb.?? :headbang: :help:

animatrix:
to bi ti trebao znati.. ovisno o boji svjecice na srednjem otvoru gasa

cuk96:
Evo jucer mi pukla zvijezda variomata opet... sad je i nova radilica gore i opet se sv a izlizala i pojela pa je zog toga pukla... :angry9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju