Ostalo > Svijet računala i mobitela

pucacine..

<< < (5/5)

vekyyy:

--- Citat: stoper06 - 17 Siječanj, 2008, 18:59:40 ---
--- Citat: speed - 16 Siječanj, 2008, 18:47:39 ---
--- Citat: speedburn2 - 16 Siječanj, 2008, 17:48:55 ---jebes sve cod - ove 4 je bas dobra samo steta sto je kratka

--- Kraj citata ---
jebate singleplayer :laughing7:

--- Kraj citata ---

Singleplayer nije ništa prema  multyplayeru, na single samo trčiš i tako rec prolaziš kroz metke, aa na multy je to malo težeee, i zabavnije je igrat protiv pravi ljudi nego protiv kompjutora koojeg mores samo tako pobjedit  ;D ;D

--- Kraj citata ---

I NARAVNO KAD IGRATE PROTIV OVAKVIH KAO JA :toothy11: ma jednostavno nista nemozete :laughing1:

BlackNaranča:
ja sam nabavio igru isti dan kada je izašla, prešao sutra vec, a sada nakon 2 mjeseca, mislim se dali da krenem u multiplay avanturu

speed:

--- Citat: vekyyy - 17 Siječanj, 2008, 19:07:25 ---
--- Citat: stoper06 - 17 Siječanj, 2008, 18:59:40 ---
--- Citat: speed - 16 Siječanj, 2008, 18:47:39 ---
--- Citat: speedburn2 - 16 Siječanj, 2008, 17:48:55 ---jebes sve cod - ove 4 je bas dobra samo steta sto je kratka

--- Kraj citata ---
jebate singleplayer :laughing7:

--- Kraj citata ---

Singleplayer nije ništa prema  multyplayeru, na single samo trčiš i tako rec prolaziš kroz metke, aa na multy je to malo težeee, i zabavnije je igrat protiv pravi ljudi nego protiv kompjutora koojeg mores samo tako pobjedit  ;D ;D

--- Kraj citata ---

I NARAVNO KAD IGRATE PROTIV OVAKVIH KAO JA :toothy11: ma jednostavno nista nemozete :laughing1:

--- Kraj citata ---

ma znam ja da si ti teski kamper,a nisi jos igrao protiv nas :laughing7:

--- Citat: BlackNaranča - 17 Siječanj, 2008, 19:56:47 ---ja sam nabavio igru isti dan kada je izašla, prešao sutra vec, a sada nakon 2 mjeseca, mislim se dali da krenem u multiplay avanturu

--- Kraj citata ---
kreni u multiplayer vode,neces pozalit :icon_thumright:

Zeleni.Zub:
pretpostavljam da tu nema q igraca ili se varam? ako ima netko da bi htio qw zaigrat?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju