Ostalo > Foto, video, music...

SPecial vs CoK

<< < (7/8) > >>

mhr-team:

--- Citat: CoK - 19 Ožujak, 2011, 17:51:49 --- :'(

znam da sam rekao da sam pao sa skutera i sj#bo nogu ali...ovo je pravi razlog bolovanja, bio me je bed priznati  :(

--- Kraj citata ---

bravo, bravo cok  :bicedobro: :prijatelji: lijepo je od tebe što si to priznao... pogriješio si i sve ti je oprošteno  :)

SPecial:
Prvi udarac je bio ono.....     ... fejk i gej,kao da me netko cackalicom podboo.
Stvarno niste morali ovo izvlacili sada kada je vecina ratnih sjekira zakopana i sada kada smo popusili lulu mira,i kada je Cok pojeo sve kolacice i meni u inat postao debeo. Davno je to bilo,sada sam lagan i vise nisam toliko opasan,a ni Coka sada vise nebi digla dizalica,a kamoli ja.

CoK:

--- Citat: SPecial - 27 Ožujak, 2011, 21:31:08 ---Prvi udarac je bio ono.....     ... fejk i gej,kao da me netko cackalicom podboo.
Stvarno niste morali ovo izvlacili sada kada je vecina ratnih sjekira zakopana i sada kada smo popusili lulu mira,i kada je Cok pojeo sve kolacice i meni u inat postao debeo. Davno je to bilo,sada sam lagan i vise nisam toliko opasan,a ni Coka sada vise nebi digla dizalica,a kamoli ja.

--- Kraj citata ---
jebi ga, zivot se mijenja tako i ljudi

i ja sam zaboravio na to bio totalno, ali sad kada vidim kako si me...ne mogu, pretesko mi je  :'(

SPecial:

--- Citat: CoK - 27 Ožujak, 2011, 21:39:46 ---jebi ga, zivot se mijenja tako i ljudi

i ja sam zaboravio na to bio totalno, ali sad kada vidim kako si me...ne mogu, pretesko mi je  :'(

--- Kraj citata ---

Ma daj pusti to u K+rac. Jel cemo zapalit jos jednu lulu mira?
Ili cemo skuhat caj mira?

CoK:

--- Citat: SPecial - 27 Ožujak, 2011, 21:42:15 ---
Ma daj pusti to u K+rac. Jel cemo zapalit jos jednu lulu mira?
Ili cemo skuhat caj mira?

--- Kraj citata ---
lulu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju