Ostalo > Foto, video, music...

Tužno... :/

<< < (3/6) > >>

maki 225:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Ožujak, 2011, 13:15:26 ---
To ti je isto kao da neko tvoj zgazi i ubije nekog autom, pa onda taj roditelj ceka da ti zakoracis na cestu i napravi isto. Jel vidis gdje je problem?

--- Kraj citata ---
Alfa je potpuno u pravu. :icon_thumright:

wonderkid:
daj boze cim manje takvih slucajeva

Edy46:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Ožujak, 2011, 13:15:26 ---
To ti je isto kao da neko tvoj zgazi i ubije nekog autom, pa onda taj roditelj ceka da ti zakoracis na cestu i napravi isto. Jel vidis gdje je problem?

--- Kraj citata ---

neda mi se raspravljat,to je moje misljenje i iman pravo na njega,normalno da bi roditelj nesto poduzea da mu nekog dragog iz familije ubijes,sta ti nebi ti bi samo tako preso preko toga,neznamo ni kakav je to osjecaj jer nismo nikad ni okusili  :confused5:

3alfa3:

--- Citat: Edy46 - 17 Ožujak, 2011, 18:53:13 ---neda mi se raspravljat,to je moje misljenje i iman pravo na njega,normalno da bi roditelj nesto poduzea da mu nekog dragog iz familije ubijes,sta ti nebi ti bi samo tako preso preko toga,neznamo ni kakav je to osjecaj jer nismo nikad ni okusili  :confused5:

--- Kraj citata ---

Pa ocu rec da ne treba zelit nesrecu djetetu nekog kretena, nego njemu samom ako vec zelis nekom zlo...

maki 225:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Ožujak, 2011, 19:02:19 ---Pa ocu rec da ne treba zelit nesrecu djetetu nekog kretena, nego njemu samom ako vec zelis nekom zlo...

--- Kraj citata ---
Ma netreba nitkome žaliti zlo ma šta god ti on napravio,ima onaj gore koji če sve riješiti.. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju