Tehnički kutak > Tuning skutera
Novi akumulator - problem
Mr J:
--- Citat: black-rox - 22 Prosinac, 2007, 19:00:39 ---Novi akumulator za motore treba napunit kad ga kupiš :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hm... kupio boschov silver suhi akumulator za automobil i bez problema palio iz prve... :icon_thumright:
Mokre akumulatore je potrebno napuniti zbog toga sto kiselina dolazi odvojeno... :icon_thumright:
black-rox:
--- Citat: Mr J - 22 Prosinac, 2007, 19:35:00 ---
--- Citat: black-rox - 22 Prosinac, 2007, 19:00:39 ---Novi akumulator za motore treba napunit kad ga kupiš :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hm... kupio boschov silver suhi akumulator za automobil i bez problema palio iz prve... :icon_thumright:
Mokre akumulatore je potrebno napuniti zbog toga sto kiselina dolazi odvojeno... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Za auto su i mokri akumulatori s kiselinom već puni samo ga kupiš staviš i pali vozi :icon_thumright:
A za motor kad ga kupiš kiselinu dobiješ posebno tako da ju treba stavit i napunit akumulator jedino ako ti oni to ne naprave prije prodaje :icon_thumright:
stark1:
kupovo sam i ja isto tako i stavio ga je jedno 5min na ispravljac i evo radi jos
Mr J:
i To3cutter, sto si napravio?!
To3cutter:
--- Citat: Mr J - 23 Prosinac, 2007, 21:33:28 ---i To3cutter, sto si napravio?!
--- Kraj citata ---
Ostavio sam prazan aku u skutu. Moram ga izvaditi da ga napunim. Nije mi se dalo jucer bilo -4 c cijeli dan. Brrr.. A u garazi nema struje ni grijanja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju