Tehnički kutak > Tuning skutera
Novi akumulator - problem
To3cutter:
Kupio sam novi aku za Beverly, covjek mi nalio kiselinu i rekao da su to suho punjeni akumulatori i da ih netreba puniti. Spojio aku na instrument i pokazao ja 12.60 volti. Probao sam upaliti Bev ali sam brzo potrosio aku, odnosno opet nemam struje. Uzo kleme i sa autom upalio odmah bez problema. Nakon 10 minuta rada, ugasim ja Bev i probam ga ponovno upaliti ali banana, akumulator prazan? Jel to normalno? Jel se NOVI akumulator ipak mora puniti na punjac ili ne?
master_o_fight:
meni je nedavno mijenjan akumulator na skutu i samo je stari izvađen i stavljen novi i to je to :icon_thumright:
Jandro:
--- Citat: To3cutter - 22 Prosinac, 2007, 17:48:29 ---Kupio sam novi aku za Beverly, covjek mi nalio kiselinu i rekao da su to suho punjeni akumulatori i da ih netreba puniti. Spojio aku na instrument i pokazao ja 12.60 volti. Probao sam upaliti Bev ali sam brzo potrosio aku, odnosno opet nemam struje. Uzo kleme i sa autom upalio odmah bez problema. Nakon 10 minuta rada, ugasim ja Bev i probam ga ponovno upaliti ali banana, akumulator prazan? Jel to normalno? Jel se NOVI akumulator ipak mora puniti na punjac ili ne?
--- Kraj citata ---
ja sam isto takav kupio i nalio kiselinu i ostavio ja njega preko noći nek se on ljepo napuni!
i evo, dobre dvije godine je izdurao i tek sad se je ispraznio
Mr J:
Probaj ga sokirati... kratko spoji + i -...
black-rox:
Novi akumulator za motore treba napunit kad ga kupiš :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju