Općenito > Oprema

Zaštita skutera od kradje

<< < (5/10) > >>

luis57:
Ima li itko ovako nešto? http://www.njuskalo.hr/moto-dijelovi-ostali/lana-lokot-motor-skuter-oglas-3184778
Čini mi se ok, za tu cijenu...

SpeedFighter 2:
Ako se tolko bojis xD Ostavi ga doma ili ga pokrij nekim granama da ti ga niko ne vidi  :toothy9: :toothy12: :icon_biggrin: :toothy10: :laughing1: :laughing3: :laughing6: :laughing9: :laughing7:

tomovzo666:
imas kod auto krese,svakakvih zaebancija sto se tice zastite skuta,pa skocis do tamo i vidis,ako nemaju u trgovini trenutno,imaju katalog od rms-a za 2011,pa biraj sta ti srce hoce

luis57:

--- Citat: SpeedFighter 2 - 28 Srpanj, 2011, 19:37:07 ---Ako se tolko bojis xD Ostavi ga doma ili ga pokrij nekim granama da ti ga niko ne vidi  :toothy9: :toothy12: :icon_biggrin: :toothy10: :laughing1: :laughing3: :laughing6: :laughing9: :laughing7:

--- Kraj citata ---
neznam samo šta je toliko smiješno u tvom odgovoru...

--- Citat: tomovzo666 - 28 Srpanj, 2011, 21:12:15 ---imas kod auto krese,svakakvih zaebancija sto se tice zastite skuta,pa skocis do tamo i vidis,ako nemaju u trgovini trenutno,imaju katalog od rms-a za 2011,pa biraj sta ti srce hoce

--- Kraj citata ---
e baš ovih dana idem do autokreše radi par stvari za skut pa ću pogledat i to! hvala na odg Tomo  :icon_thumright:

tomovzo666:

--- Citat: luis57 - 29 Srpanj, 2011, 08:22:10 ---neznam samo šta je toliko smiješno u tvom odgovoru...

e baš ovih dana idem do autokreše radi par stvari za skut pa ću pogledat i to! hvala na odg Tomo  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ja bio jucer naisao,ovako bez veze da vidim sta ima i vidio sam bas to sto tebi treba da ima dosta artikala,ali to je u prodavaonici u vk,a posto si ti iz zg kod tebe toga ima vjerovatno puno puno vise

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju