Općenito > Oprema

Zaštita skutera od kradje

(1/10) > >>

luis57:
Zanima me tko ima kakve, i gdje kupiti dobre sajle (katanac) za zavezati skuter? Koliko je to pouzdano od kradje...hvala

JogFromYamaha:
jedini nacin da ti ga ne ukradu je da ga ne vide odnosno da ga stavis u garazu ili nekamo di nije na svacjem oku

a nabavi si onaj posteni logot za 400kn koji je raden od ljevanog celika 2cm nema sanse da neko precvika
imas ga u biciklistickim ducanima

luis57:
e to me i zanima, inace mi je u garazi, ali kad odem negdje kao npr dućan ili sl. da ga mogu mirne glave ostavit, da nemoram toliko strahovat. Znam da onaj ko hoce da ga mazne ce naci neki nacin ali bar za one koji se ajmo rec predomisljaju... :toothy3:

Hrvoje_40:

--- Citat: luis57 - 16 Ožujak, 2011, 19:28:53 ---e to me i zanima, inace mi je u garazi, ali kad odem negdje kao npr dućan ili sl. da ga mogu mirne glave ostavit, da nemoram toliko strahovat. Znam da onaj ko hoce da ga mazne ce naci neki nacin ali bar za one koji se ajmo rec predomisljaju... :toothy3:

--- Kraj citata ---
ako ti ga netko stvarno poželi ukrast jednostvano će to napraviti  :confused5:

luis57:

--- Citat: Hrvoje_40 - 16 Ožujak, 2011, 19:31:51 ---ako ti ga netko stvarno poželi ukrast jednostvano će to napraviti  :confused5:

--- Kraj citata ---
to mi je jasno...to sam i napisao gore... ali za one koji nisu toliko "zeljni", da bar njih odbijem :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju