Tehnički kutak > Tuning skutera

koje federe kvacila uz leovine tt???????

<< < (3/5) > >>

roxyy:
ja sam stavio zx ali nisam stavio tvrđe federe točnije nisam ih onda imo a sad mi se neda ponovo otvara prijenos,start mu je isto dobar

Groš:
da al s federima se dobije punooo bolji start.. =)...ja sam prvo kupio top perfomance federe al su za aprilia,gilera,piaggio motore..., pa sam sad kupio prave za peugeot malossi...ako trebaš prodam ti ove top perfoamnce za 90 kn..novi su zapakirani..

ivanm:
bili bi ti dobri i za piaggio.. to su isti federi samo druge boje..

roxyy:

--- Citat: Groš - 16 Ožujak, 2011, 17:02:30 ---da al s federima se dobije punooo bolji start.. =)...ja sam prvo kupio top perfomance federe al su za aprilia,gilera,piaggio motore..., pa sam sad kupio prave za peugeot malossi...ako trebaš prodam ti ove top perfoamnce za 90 kn..novi su zapakirani..

--- Kraj citata ---

znam da je puno bolji start ali mi se neda sad raskopava,imam ja federe od malossia a stavit ću ih kad uzmem yasunia r

Groš:
stavioo crvenee i to je to.....bolje razvrtii i odma krenee..cak odlicno i za stunt =)... još kad se konacno uspijem malo provozat jer je vrijem za k.... kad sve sjeden na svoje..bit ce to odlicnoo =)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju