Općenito > Generalno o skuterima
sajla od gasa
phantom:
u zadnja tri tjedna dvaput mi je pukla sajla od gasa a mislim nema tu puno mudrosti ne nabijam gas a divljak nego iz cista mira pukne,jeli pase bilokoja sajla na malagutti samo da je dovoljno duga ili ima tu nekih caka??jeli moze od nrga,vespe znam da je preglupo pitanje ali nisan nikad ima s tim problema do sad
black-rox:
Kupi set od stage6 i to je malo čudno šta ti pukla dva puta :icon_scratch:
MARINO:
ma kakav stage6,bacat pare bezveze,sajla ti je pukla zato jer ti negdje struze,tj povlaci se po necemu i onda se dere i lagano niti odu,pogledaj gdje struze i obavezno stavi masti...sajla gasa moze trajat 10god tako da je do montaze cim ti puca...fuseru jedan :nono: :jerk: :hello:
neer:
--- Citat: MARINO - 22 Prosinac, 2007, 08:03:56 ---ma kakav stage6,bacat pare bezveze,sajla ti je pukla zato jer ti negdje struze,tj povlaci se po necemu i onda se dere i lagano niti odu,pogledaj gdje struze i obavezno stavi masti...sajla gasa moze trajat 10god tako da je do montaze cim ti puca...fuseru jedan :nono: :jerk: :hello:
--- Kraj citata ---
ma odi u obliznju trgovinu s biciklima i opremom i reci im da ti daju metar ipol buzira ako je moguce neki od authora ili neki presvucen zicom to bi te ispalo nekih 30 kn i neces imati takvih problema ..
vjeko86:
evo moj primjer baš nedavno promjenio sajlu gasa,al kod mene se nije sajla poderala nego baš to crijevo
kroz koje prolazi ( bužir ) i to na stvarno bizarnom mjesto,sajla je uspjela izderati metalnu cijevčicu
gore kod ručke
N e v i đ e n o
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju