Ostalo > ATV & Quad
kineski quad 110 ccm PROBLEM SA MAŠINOM!!!!!!
iceCOLDrider:
kineski 4t quad mi neče upaliti nikako...verglali smo ga dok nisu četkice na anllaseru izgorile :laughing7: :laughing7: onako ko da bi upalio ali neče se zavrtit. Zna puknut s aupuha i fergazera. Sumnjam na paljenje da treba poštelat ili se možda ventili ne otvaraju kako treba, možda je lanac preskočio na bregastoj. MOlim vas za pomoć jer već neznam što bi napravio a mašinu mi se ne isplati rastavljat ako ventili nisu krivi.....
super charger:
mozda je izaso iz faze!!
al ako ti je zubcasti preskocio moguce da ti je to zaribalo masinu!!!
marjan.vxr:
--- Citat: iceCOLDrider - 15 Ožujak, 2011, 19:50:57 ---kineski 4t quad mi neče upaliti nikako...verglali smo ga dok nisu četkice na anllaseru izgorile :laughing7: :laughing7: onako ko da bi upalio ali neče se zavrtit. Zna puknut s aupuha i fergazera. Sumnjam na paljenje da treba poštelat ili se možda ventili ne otvaraju kako treba, možda je lanac preskočio na bregastoj. MOlim vas za pomoć jer već neznam što bi napravio a mašinu mi se ne isplati rastavljat ako ventili nisu krivi.....
--- Kraj citata ---
preštelaj ventile i bregastu, ako nije to vjerojatno ti je cdi riknia
iceCOLDrider:
ma neću rastavljat mašinu...to niti isus bog nebude sastavil mogu jedino naštelat ventile, kolki bi otprilike zazor trebao biti na ventilima?
PROOF:
svjecicu promjeni :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju