Općenito > Generalno o skuterima
promjer kotača vs. širina gume i stabilnost skutera
goa604:
netko je napisao ovo :
sira guma ne drzi nista bolje od uze jer se pritisak gume na podlogu s sirinom gume smanjuje
zato npr u reliju voze uske gume jer imaju vise pritiska na povrsinu i auto ne skace i ne plese pri neravninama
a u formuli 1 imaju siroke gume jer je cesta totalno ravna i glatka i gume im se manje trose jer imaju manji pritisak na povrsinu
to da auti s sirim gumama bolje drze je glupost kao i kod skutera
a on je na to komentirao:
E nemres bit vise u krivu nego sto jesi
a on je taj koji je u krivu .
covjek je lijepo gore objasnio zasto veca povrsina ne znaci vece trenje
a 3alfa3 je rekao da nemoze biti vise u krivu nego sto je .
ne nego nemoze biti u pravu vise nego sto je .
Drnda:
pa po stazi ako je vozilo jako, trebaju mu sire gume jer je veca gazna povrsina, manja je napetost i teret na samu podlogu
a u reliju moraju uze jer uze gume lakse idu i po makadamu i po vodi i ledu, jer je veca masa na manjem dijelu gume , manji akvaplaning i to...
mislio sam da govoris o ovome grijanju i voznji za stazu...
kod ovog si u pravu.. onaj tko ne vjeruje, nek stavi sire gume na snijegu pa onda uze pa nek vidi s cime se lakse moze voziti...
KarloDelPontiac:
Tema je prastara, ali uvijek akutalna, pa da je malo podignem.
I ja sam se često puta pitao da li gume šire ili uže i jedini zaključak do kojega sam došao je da je bolje imati uže gume da bi se ostvario veći pritisak vozila na podlogu. Težina vozila se raspoređuje na dva kotača( kod skutera) i sa užom gumom ( pri istoj vrsti gume) će ostvariti veći pritisak na manju površinu podloge nego sa širom. Time se dobiva veće trenje odnosno prijanjanje. Mislim da se sa širom gumom dobiva samo gubitak toga trenja, ali da se povećava udobnost.
Najbolji primjer za to mi je lokomotiva, vozilo teško desetine tona koje prijanja na, relativno jako male gazne površine željeznim kotačem na željeznu šinu, ali toliko jakim pritiskom da ne proklizava, dapače, može prenjeti svu svoju snagu na podlogu i ubrzavati ( i kočiti :) ). Kada bi se na skuter stavili takvi željezni kotači i pokušalo voziti po željeznoj šini, vjerujem da bi se vrlo teško kretao i više bi proklizavao zbog nedovoljnog pritiska kotača na podlogu ( čitaj nedostatka trenja). Trenje je tu najbitnije, a uža guma ga poboljšava.
steeef:
usporedba ti je subjektivna i ne drži vodu..
pogotovo ovo sa lokomotivom,jer lokomotiva se u zavojima ne naginje ko vozilo na 2 kotača..ko i auto ima ravni gaz baš zbog toga..
dok na skuteru,motoru itd gazna površina mora bit obla za manevar po zavojima itd..
nije bitna samo širina nego i profil gume..isto tak i smjesa gume..
a da da uža guma ima bolji grip,onda bi i R motori imali gumu široku ko bicikl a ne ovakve široke kakve imaju.
stipe:
a negdi sam citao (ne znam koliko je tocno) da bolje drzi guma koja ima veci promjer nego sira guma...
razlog je sto se na velikoj brzini stvara ziroskopski efekt pa gumu stalno pokusava dignuti bla bla bla bla
ne znam koliko ovo drzi vodu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju