Općenito > Generalno o skuterima
promjer kotača vs. širina gume i stabilnost skutera
eladio:
--- Citat: Aleksandar - 22 Prosinac, 2007, 23:37:03 ---sto manje trenje i otpor :icon_thumright:...zato su stari tomosi na trkama iz 70'ih i prije imali sirine guma ko malo deblji noz ;D :happy6:
--- Kraj citata ---
pomalo :toothy11:
evo malo fizike ... da na taj isti motor (tezina je ista) stavite siru gumu da li je tada s sirom gumom trenje vece ili manje i otpor veci ili manji?
da li je trenje dobro ili lose? sta utjece na dobar prijenos snage , dobro ili lose trenje? da li bolje ubrzavas na ledu ili na grubom asfaltu? :toothy11:
primjer dva, zasto se rade skije, odnosno zasto imaju vecu povrsinu od nasih đonova, ili da preformuliram pitanje , zasto ne skijamo na djonovima?
:toothy9:
ceka se Mr J , on ovakve stvari obozava :toothy11: :toothy3:
Aleksandar:
Eladio ,stvorio bi karijeru kakvu nitko nikad nije stvorio na filozovskom faxu niti ce stvoriti :laughing6: :frajer: :frajer: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
eladio:
--- Citat: Aleksandar - 22 Prosinac, 2007, 23:46:36 ---Eladio ,stvorio bi karijeru kakvu nitko nikad nije stvorio na filozovskom faxu niti ce stvoriti :laughing6: :frajer: :frajer: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
samo sam htjeo reci da nije sira guma nuzno "bolja" :redface: :toothy3:
inace, bio sam ja i na filozofskom , imam i index kao dokaz :glasses9: :redface:
SlowRider:
Lakse skreces sa uzom gumom. Sve ima svoje mane i prednosti.
igor.sb:
--- Citat: SlowRider - 22 Prosinac, 2007, 23:52:27 ---Lakse skreces sa uzom gumom
--- Kraj citata ---
sa praznom gumom je jos lakse :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju