Općenito > Generalno o skuterima

promjer kotača vs. širina gume i stabilnost skutera

<< < (3/18) > >>

eladio:

--- Citat: Aleksandar - 22 Prosinac, 2007, 23:37:03 ---sto manje trenje i otpor  :icon_thumright:...zato su stari tomosi na trkama iz 70'ih i prije imali sirine guma ko malo deblji noz  ;D :happy6:

--- Kraj citata ---

pomalo   :toothy11:

evo malo fizike ... da na taj isti motor (tezina je ista) stavite siru gumu da li je tada s sirom gumom trenje vece ili manje i otpor veci ili manji?

da li je trenje dobro ili lose? sta utjece na dobar prijenos snage , dobro ili lose trenje? da li bolje ubrzavas na ledu ili na grubom asfaltu?  :toothy11:

primjer dva, zasto se rade skije, odnosno zasto imaju vecu povrsinu od nasih đonova, ili da preformuliram pitanje , zasto ne skijamo na djonovima?

:toothy9:

ceka se Mr J , on ovakve stvari obozava  :toothy11:  :toothy3:

Aleksandar:
Eladio ,stvorio bi karijeru kakvu nitko nikad nije stvorio na filozovskom faxu niti ce stvoriti    :laughing6: :frajer: :frajer: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

eladio:

--- Citat: Aleksandar - 22 Prosinac, 2007, 23:46:36 ---Eladio ,stvorio bi karijeru kakvu nitko nikad nije stvorio na filozovskom faxu niti ce stvoriti    :laughing6: :frajer: :frajer: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

samo sam htjeo reci da nije sira guma nuzno "bolja"  :redface: :toothy3:

inace, bio sam ja i na filozofskom , imam i index kao dokaz  :glasses9:  :redface:

SlowRider:
Lakse skreces sa uzom gumom. Sve ima svoje mane i prednosti.

igor.sb:

--- Citat: SlowRider - 22 Prosinac, 2007, 23:52:27 ---Lakse skreces sa uzom gumom

--- Kraj citata ---

sa praznom gumom je jos lakse  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju