Tehnički kutak > Tuning skutera

Gasenje skutera -.-

<< < (2/5) > >>

RobertCro:
ne vjerujem da je prevelika jer slabo dima izlazi iz auspuha , a nista probat cu malo to procistiti...ak nista valja uzeti novu , btw. nije sjebano pri busenju moj stari se dosta razumije u
mehaniku, a on nagada da ostaje bez goriva u "casi" ili da presporo curi gorivo do karburatora pod utjecajem gravitacije :D pa razmislja spojiti direktno pumpu ...ne znam ,pricajte ako tko sta zna..  :toothy9:

marjan.vxr:

--- Citat: RobertCro - 14 Ožujak, 2011, 22:26:34 ---ne vjerujem da je prevelika jer slabo dima izlazi iz auspuha , a nista probat cu malo to procistiti...ak nista valja uzeti novu , btw. nije sjebano pri busenju moj stari se dosta razumije u
mehaniku, a on nagada da ostaje bez goriva u "casi" ili da presporo curi gorivo do karburatora pod utjecajem gravitacije :D pa razmislja spojiti direktno pumpu ...ne znam ,pricajte ako tko sta zna..  :toothy9:

--- Kraj citata ---
smjesa se ne gleda po dimu iz auspuha nego po boji svijecice, gravitacija je dovoljna za dovesti gorivo do karba, (ne trosi ti 100l/km.. probaj sa drugim vakuum ventilom

RobertCro:
e hvala ti :) ... razmotrit cu to ovih dana , pa javim sto je u pitanju ... :hello:

Aleks:
moze bit da ti je presiromasna smjesa na ful gasu i onda ti se pregrijava i cvika. Ako je to istina, masina ce ti prezivjet jos tako par stajanja i onda ce stat zauvijek.

boSe:

--- Citat: RobertCro - 14 Ožujak, 2011, 22:26:34 ---ne vjerujem da je prevelika jer slabo dima izlazi iz auspuha , a nista probat cu malo to procistiti...ak nista valja uzeti novu , btw. nije sjebano pri busenju moj stari se dosta razumije u

--- Kraj citata ---
ostaje ti bez benze na punom gasu..to ti se mozda desava i zbog gljive....probaj sa serijskim filterom ili mu dignut iglu za jedan zub....a kad ti je stari vec tolki maher za mehaniku trebao bi znat da se dizne ne buse nego se stavljaju druge vece...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju