Ostalo > Svijet računala i mobitela
Gdje je najbolje pojacat racunalo ???
mrcina:
--- Citat: osvetnik88 - 26 Veljača, 2008, 23:47:15 ----definitivno najeftiniji ducan je...
http://www.adm.hr/index.php?osCsid=f7155039d21dc83f167114cfbdda7ede
--- Kraj citata ---
blento cijene su ti bez PDV-a na netu.
S.W.A.T.:
ja sam ulozio 4 soma kuna i sad imam zvjer od kompa
moci ce pokretati sve igrice sta izlaze tipa assassins cread, gta4, alan wake na high detaljima...a to sve govori...a i u buduce ce biti dosta aktualna ako ne izmisle ubrzo nesto full novo...al predost je sta se svi ovi djelovi dosta mogu OC-ati (overclocati) i to bez straha da ce pregoriti jer se sve radi preko biosa sa uputama koje imate na pcekspert forumu
a sto se tice di je nabolje...ja sam se odlucia za ve mil...hg spot je JAKO los...i nikad tamo ne kupujem
a u ve mila sam jer imaju dobar katalog pa sam sve unprjed odredia...slaga i cita o svemu i svacemu da pogodim dobru konfu i sad je super...bili su usluzni i za sad sam zadovoljan :)
speedburn2:
istina sve bi trebo mijenjat al mozda bi ti se vise isplatilo ovo racunalo prodat pa kupit novo, kuzis ipak dobis neke novce za ovo sto sad imas, nije ova konfiguracija ni losa tako al nije ni najbolja, al tko nema nikakvo racunalo bit ce mu dobro, tako da moj savjet ti je ovo probaj pa imas pola novaca za drugo ako se slazes :icon_thumright: :icon_thumright:
vekyyy:
ovak... stari komp se ne isplati pojacavat a ne isplati se ni prodavat. jer velika je pusiona para na tome jako velika.a ako bas ides prodavat racunalo onda ga prodaj u dijelovima jer ce se puno vise zaradit. znaci komp pojacavat to nikako najbolje ak ides pojacavat je odmah novi komp kupit... jer cim kupis jacu grafu treba ti jaci procesor cim imas jaci procesor treba ti bolja maticna i to je sve povezano
speedburn2:
--- Citat: vekyyy - 03 Travanj, 2008, 12:30:43 ---ovak... stari komp se ne isplati pojacavat a ne isplati se ni prodavat. jer velika je pusiona para na tome jako velika.a ako bas ides prodavat racunalo onda ga prodaj u dijelovima jer ce se puno vise zaradit. znaci komp pojacavat to nikako najbolje ak ides pojacavat je odmah novi komp kupit... jer cim kupis jacu grafu treba ti jaci procesor cim imas jaci procesor treba ti bolja maticna i to je sve povezano
--- Kraj citata ---
istina.... mozda bi ga cak i brze prodao u dijelovima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju