Tehnički kutak > Tuning skutera

NRG skoro HE

<< < (6/13) > >>

gokiSP:
Ne radi se o izvlačenju zadnjeg atoma snage. Skuter radi totalno drugačije sa TM 24 i dell 19.  :)

2TDottore:

--- Citat: Ekysha - 15 Ožujak, 2011, 20:44:48 ---Dali je to taj o kojem pricate bez vakuma i ulja??? taj "trkaci" znaci samo diznu treba stavit vecu i trebao bi radit dobro,zar ne?

--- Kraj citata ---

da to je taj

--- Citat: gokiSP - 15 Ožujak, 2011, 22:04:00 ---Ne radi se o izvlačenju zadnjeg atoma snage. Skuter radi totalno drugačije sa TM 24 i dell 19.  :)

--- Kraj citata ---
naravno da radi....tromiji je i slabije se vrti....probo sam ja stavit s6 pwk 24 R/T i vratio sam 19 jer je bilo bolje jer nisam imo tolko izrovani karter i usis za 24

gokiSP:

--- Citat: 2TDottore - 15 Ožujak, 2011, 23:54:22 ---naravno da radi....tromiji je i slabije se vrti....probo sam ja stavit s6 pwk 24 R/T i vratio sam 19 jer je bilo bolje jer nisam imo tolko izrovani karter i usis za 24

--- Kraj citata ---

Ja nisam imao takva iskustva, al' dobro, nisam ni vozio na zagrebačkom zraku  :laughing7:

2TDottore:

--- Citat: gokiSP - 16 Ožujak, 2011, 00:12:18 ---Ja nisam imao takva iskustva, al' dobro, nisam ni vozio na zagrebačkom zraku  :laughing7:

--- Kraj citata ---

ocito sol u zraku posebno dobro djeluje na avionske fergazere.....  :toothy12:

Ekysha:
Jos jedno pitanje u vezi karba,znaci setup sam vam napisao...
Jedino me zanima koja je najoptimalnija igla za njega?
Posto imam W7, W8 i W9..na kojoj ce najbolje radit?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju