Tehnički kutak > Tuning skutera
NRG skoro HE
gokiSP:
Ne radi se o izvlačenju zadnjeg atoma snage. Skuter radi totalno drugačije sa TM 24 i dell 19. :)
2TDottore:
--- Citat: Ekysha - 15 Ožujak, 2011, 20:44:48 ---Dali je to taj o kojem pricate bez vakuma i ulja??? taj "trkaci" znaci samo diznu treba stavit vecu i trebao bi radit dobro,zar ne?
--- Kraj citata ---
da to je taj
--- Citat: gokiSP - 15 Ožujak, 2011, 22:04:00 ---Ne radi se o izvlačenju zadnjeg atoma snage. Skuter radi totalno drugačije sa TM 24 i dell 19. :)
--- Kraj citata ---
naravno da radi....tromiji je i slabije se vrti....probo sam ja stavit s6 pwk 24 R/T i vratio sam 19 jer je bilo bolje jer nisam imo tolko izrovani karter i usis za 24
gokiSP:
--- Citat: 2TDottore - 15 Ožujak, 2011, 23:54:22 ---naravno da radi....tromiji je i slabije se vrti....probo sam ja stavit s6 pwk 24 R/T i vratio sam 19 jer je bilo bolje jer nisam imo tolko izrovani karter i usis za 24
--- Kraj citata ---
Ja nisam imao takva iskustva, al' dobro, nisam ni vozio na zagrebačkom zraku :laughing7:
2TDottore:
--- Citat: gokiSP - 16 Ožujak, 2011, 00:12:18 ---Ja nisam imao takva iskustva, al' dobro, nisam ni vozio na zagrebačkom zraku :laughing7:
--- Kraj citata ---
ocito sol u zraku posebno dobro djeluje na avionske fergazere..... :toothy12:
Ekysha:
Jos jedno pitanje u vezi karba,znaci setup sam vam napisao...
Jedino me zanima koja je najoptimalnija igla za njega?
Posto imam W7, W8 i W9..na kojoj ce najbolje radit?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju