Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Video nasih motora na forumu ( "Drugi dio") Prikupljamo slike!!
danc00:
Pa pustite čovjeka da hmiru dela. U zadnji čas ste se zmislili dodat još hrpu slika...treba to ubacit :icon_thumright:
Kad dođe dobro dođe, do tad šparajte megabajte ak nemate flat :laughing7: :laughing7:
Meni je žal kaj mi skuter nije gotov, a mislil sam bacit barem jednu sliku :sad1: jebiga više sreće u "trećem dijelu"
fk_trta93:
--- Citat: danc00 - 08 Siječanj, 2012, 13:39:59 ---
Kad dođe dobro dođe, do tad šparajte megabajte ak nemate flat :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
:rofll: :invasion:
duka:
--- Citat: ziloryder - 08 Siječanj, 2012, 13:24:25 ---Sta di je zapelo :dontknow: nez sta je vama jel vidite da cekamo mix i strpite se bgti nece nista utec,, i meni je stalo da ga uploudam vise jer mi zauzima 1.54gb i vise cak
--- Kraj citata ---
sta si ti radio s njim da ti 24min zauzima 1.5gb :O
speed:
da se samo javim,nisam bio online mjesec i nesto,a nisam ni doma nesto bio,u guzvi sam bio,pa nisam ni mix poceo raditi,puno je stvari koje bi vi htjeli,a to je dosta komplicirano za sloziti,tak da se malo strpite :hello:
sikirica:
--- Citat: speed - 08 Siječanj, 2012, 15:08:47 ---da se samo javim,nisam bio online mjesec i nesto,a nisam ni doma nesto bio,u guzvi sam bio,pa nisam ni mix poceo raditi,puno je stvari koje bi vi htjeli,a to je dosta komplicirano za sloziti,tak da se malo strpite :hello:
--- Kraj citata ---
pa tako reci brajo,
ode i ja off dodem na ljeto, valjda ce do tad :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju