Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Video nasih motora na forumu ( "Drugi dio") Prikupljamo slike!!
IvanRox:
--- Citat: ziloryder - 05 Siječanj, 2012, 21:52:59 ---Evo sad uso u kucu, poruka je danas poslana speedu cekamo odgovor :headbang:
Malo se jos strpimo i video je tu ;)
Da da 210 slika i 24 minute traje :toothy12: Ovo ce biti prava promocija samo zalim sta nismo jos pokoji stunt uvalili
--- Kraj citata ---
j#bote to treba onda pripremit kokice i gledat xD
ziloryder:
I jel to moze opravdat moje kašnjenje :toothy12:
Trebalo mi je dosta zivaca za to, ovo mi je najveci video sta sam napravio ikada :icon_thumright:
IvanRox:
--- Citat: ziloryder - 05 Siječanj, 2012, 22:11:03 ---I jel to moze opravdat moje kašnjenje :toothy12:
Trebalo mi je dosta zivaca za to, ovo mi je najveci video sta sam napravio ikada :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ako bude dobro :notworthy: ;D
mhr-team:
svaka čast majstore... samo jel se može na jubi-to uploadovat video koji je preko 10, 15min? koliko znam prije se nije moglo? :icon_scratch:
osim ako nemaš pretplatu ili tak nešt :icon_scratch:
i nemoj žurit, bolje da se kasni a da valja, nego da se žuri pa ne valja :happy6:
ziloryder:
--- Citat: mhr-team - 05 Siječanj, 2012, 22:29:26 ---svaka čast majstore... samo jel se može na jubi-to uploadovat video koji je preko 10, 15min? koliko znam prije se nije moglo? :icon_scratch:
osim ako nemaš pretplatu ili tak nešt :icon_scratch:
i nemoj žurit, bolje da se kasni a da valja, nego da se žuri pa ne valja :happy6:
--- Kraj citata ---
Fala !! Mislim da ce moc pise mi do 10 GB limit, tako da sta se tice vremenski mislim da ce moc :icon_thumright:
TAKO JE SLAZEM SE !"!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju