Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Video nasih motora na forumu ( "Drugi dio") Prikupljamo slike!!
duka:
--- Citat: ziloryder - 10 Listopad, 2011, 00:07:32 ---to đuka samo san tebe ceka, to brate spasia si pola videa, ajde sacekacemo jos par slikica i onda idemo na video :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
da sam ranije naletio bilo bi i prije hehe :)
i nije to đ u imenu neg samo d :)
--- Citat: dusVu - 09 Listopad, 2011, 22:44:47 ---oho pa tu i budima ima :toothy9:
--- Kraj citata ---
jbg, bio je taj dan s nama na voznji, a bilo mi je zao da ne stavim tu grupnu jer nas na toj najvise ima, a tu je cak i dakijev malaguti :toothy10:
ziloryder:
Ajde ljudi pa ja nez sta je ovo svi se boje stavit skuter za u video, prosle godine je bilo extra, sada manje od pola :sad1:
mhr-team:
ajd evo koja slikica da ne ispadne da nema slika :icon_thumright:
ziloryder:
--- Citat: mhr-team - 10 Listopad, 2011, 23:07:21 ---ajd evo koja slikica da ne ispadne da nema slika :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ajme i ja bi takav :love4: hehe, skuter je prejeben, al zadnji kraj uff, e ako ima jos negdi dobrih slika s meetova bilo kakvih ako mos postaj da ima sto vise
mhr-team:
--- Citat: ziloryder - 10 Listopad, 2011, 23:14:21 ---
Ajme i ja bi takav :love4: hehe, skuter je prejeben, al zadnji kraj uff, e ako ima jos negdi dobrih slika s meetova bilo kakvih ako mos postaj da ima sto vise
--- Kraj citata ---
od zadnjeg meeta ništa.. kiza nije ponjeo n95 tako da ništa :-[
ugl, jeebo ovo sliku, stavi ti mene i pravu kosačicu na onoj stranici prije :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju