Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji prenos da uzmem sekundar ili primar za gileru

(1/2) > >>

Gilera2003:
Koji prenos da uzmem za gileru runer sekundar ili primar ne znam koji se uzima kao ono "prvi" primar ili sekundar citao sam na netu jedan od njih puno bruji a to mi ne treba a ja  nemam iskustva sa tim.
Mislio sam uzeti  10% do 13% duzi prenos a kad narucujem u katalogu ne znam koji da uzmem tamo pise na primjer 13/44 ili tako nesto

Mozete li mi reci koji da uzmem primar ili sekundar i taj odnos zubaca koji

Setup skutera je na profilu

Pozdrav!

vanjossi:
sekundar ti se manje cuje  :icon_thumright:
teško da ce ti ici bolje sa takvim setupom ako ga produzis 14%, ako serijski prijenos moze izgurat 120 km/h

steeef:

--- Citat: vanjossi - 13 Ožujak, 2011, 03:21:20 ---sekundar ti se manje cuje  :icon_thumright:
teško da ce ti ici bolje sa takvim setupom ako ga produzis 14%, ako serijski prijenos moze izgurat 120 km/h

--- Kraj citata ---

koja to seriska getriba more izgurat 120??

Ir0n_b00b:
xD ja koliko znam da seriski prijenos stvarne brzine moze izgurati 95 do 100 na sat,a to sta pise na satu 120 to macku o rep objesis.

3alfa3:

--- Citat: Gilera2003 - 12 Ožujak, 2011, 23:18:03 ---Koji prenos da uzmem za gileru runer sekundar ili primar ne znam koji se uzima kao ono "prvi" primar ili sekundar citao sam na netu jedan od njih puno bruji a to mi ne treba a ja  nemam iskustva sa tim.
Mislio sam uzeti  10% do 13% duzi prenos a kad narucujem u katalogu ne znam koji da uzmem tamo pise na primjer 13/44 ili tako nesto

Mozete li mi reci koji da uzmem primar ili sekundar i taj odnos zubaca koji

Setup skutera je na profilu

Pozdrav!

--- Kraj citata ---

Na tvoj setup nemoj nsita stavlajt jer neces dobit nista u krajnjoj, ali ces upropastit start.

Ako ces ipak stavljat, sekundar je tisi i stavi polini 7% jer ces s njim manej ubit start

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju