Tehnički kutak > Tuning skutera

Motul ulje za prenos ?

<< < (5/6) > >>

igor.sb:

--- Citat: Drnda-1 - 23 Prosinac, 2007, 19:02:55 ---Oce li priznat garanciju ako npr. dodjem sa 700km, el.starter mi je u banani, kurbla udara u zubce variomata,pa da nakraju sve to nebi treba ja placat... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

hm...ne znam

neki imaju prvi servis tek na 1tkm

nista ti ne kosta nazvat i pitat

Drnda:
dize mi tlak sta imaju samo mail adresu i nista vise, tako da ne znam moze li se u sklopu servisa nabaviti ista od tgb-a styling ili djelova za scooot

igor.sb:

--- Citat: Drnda-1 - 23 Prosinac, 2007, 19:09:32 ---dize mi tlak sta imaju samo mail adresu i nista vise, tako da ne znam moze li se u sklopu servisa nabaviti ista od tgb-a styling ili djelova za scooot

--- Kraj citata ---

cisto sumljam

black-rox:

--- Citat: igor.sb - 23 Prosinac, 2007, 18:47:16 ---
--- Citat: Drnda-1 - 23 Prosinac, 2007, 18:36:56 ---a ako ulje nije mijenjano na 500km nego se i dalje vozi :help:

--- Kraj citata ---

sta kao prvi servis, nakon 500km

di je predviđeno i skidanje dekla i pregled prijenosa? je tako po manualu ili?

ma samo vozi, mjenjaj za 5-10tkm, 15t  :dontknow:

:icon_thumright:

--- Kraj citata ---
To je istina neće ti oni to gledat najbolje ti je označit neke vijke ili nešto pa da vidiš da li su skidali tako sam ja napravio kad sam aeroxa vozio na servis
i naplatili oni meni pregled svega promjenu ulj u variomatu a čep isto onako kako sam ga ja ostavio. :icon_scratch:
Uvijek zahtjevaj da želiš gledat dok ti radi na motoru :icon_thumright:

coky:
ja sam stavio ATF unutra, jer nisam imao sta drugo, evo jos i sad je unutra, a prosao sam vec 1000km....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju