a gle...kazem ti...u ovoj ekipi sa foruma jedino ja znam bar nesto dignuti...i to nije da se hvalim nego dino i cole#2 nece da strgaju skut...jer im je nov a i dino ga prodaje...
x-thug ima dobar skut al isto ga je prpa ka i mene u pocetku...a i nije skroz njegov skut nego i od tate pa ga razumijem...nesmije ga rasturiti...blacknaranda probava...al neznam zasto skut mu jako slabije povuce...a i nema jos iskustva...a njega i nije briga za skut jer ga je vec rasturija...vise nego ja u 2g...(reci ce da nije al neka) pa on i pokusava...kaze da mu ide...necu se u to mjesati...(ne zelim u ring
)
a sto se tice mene...ja ovaj stvarno planiram prodati...jer zelim nauciti stunati...a sa serijalom je to jako tesko...ne zelim nabrijavati da nemoram uvik misliti na tehnicki a i na pandure...nego cu ga prodati i kupiti nesto jace...
pa mi bas i nije cilj da ga stucem do kraja...on je ogreban al to je nista kako se moze desiti...ka sat se npr desilo MARINU...
skut mu je skroz puka i izrazbijan je...ja to ne zelim...kad kupin nesto jace onda da...
a sto se tice ovoga mog stunta...evo bas sam dosa iz skole i cilo vrime razmisljam...ajme dobro je reka, stvarno je jadno...blablabla...i onda se sitim...pa cek malo s.w.a.t.
ti si ovo tek pocea...nisi vjezba neko par sati sveukupno...zasto bi to bilo jadno...za pocetak je solidno...vozis na serijali koja je slaba da slabija nemoze biti...(skoro ka baotian)...pa zasto onda da se tolko "grizem" da sam se nasra...bome nisam...samo sam prikaza pocetak...a mislim da niko nije u pocetku odma moga sve...to dode sa vremenom...
a i ja nisam reka da sam posta super stuner...samo sam napisa i reka da znam voziti na zadnjem...a eto...vidi se da znam...mozda jos uvjek sa nogama...al i to je nesto...jer ima likova koji nemogu ni sa nogama...znam "teoriju" tj. polagano se ufuravam (ajme koj izraz
)u sve to....i bice bolje...i ka sat kaze na kraju... "uskoro više boljih stunt-ova"
eto...jadno je...al je pocetak...po meni sasvim norman pocetak...