Tehnički kutak > Injection
Ditech, luft na radilici....
Iwo SR Tuono:
Tako i meni na 20 000 krenula dobivat luft pomalo al samo toliko da se osjeti, sad imam 32 000, zadnjih 12 000 sa 70cc i kod mene je to već poprimilo velike razmjere al još se vozi pa dok ide ide, ionako će kad se to sve razleti druga nabuđena mašina ić gore za gušte a moji skuteraški dani u vječna lovišta XD
ive_91:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 13 Ožujak, 2011, 00:23:34 ---Tako i meni na 20 000 krenula dobivat luft pomalo al samo toliko da se osjeti, sad imam 32 000, zadnjih 12 000 sa 70cc i kod mene je to već poprimilo velike razmjere al još se vozi pa dok ide ide, ionako će kad se to sve razleti druga nabuđena mašina ić gore za gušte a moji skuteraški dani u vječna lovišta XD
--- Kraj citata ---
a najveci apsurd kaj mi je jedan ditech isao bolje sa neispravnom radilicom nego kad sam ju sredil.
Iwo SR Tuono:
neću da rastavljam blokove iz principa, oću vidit dokad će izdurat ti ležajevi pa ću opet uzet iste takve jer očito trpe sve živo i neživo
ive_91:
al to je cinjenica meni je samo zao kaj nisam taj lezaj sacuvao jer je bio bez trunke lufta.
Daci:
heheh i meni je ditech išo puno bolje dok mi se klipnjača razletila :D al ozbiljno :icon_thumright:
taj ležaj je NACHI jeben ležaj ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju