Tehnički kutak > Injection
Ditech, luft na radilici....
B.E.G.A:
--- Citat: jgrcevic - 22 Ožujak, 2011, 12:55:42 ---Jel bi se isplatilo da ga prepravim na karb? Bega, citao sam malo tvoj projekt vidim da si ti to radio... koliko bi me izaslo?
--- Kraj citata ---
Isplatilo definitivno ne pogotovo ako mislis vozit serijalu i base setup,osim ak si pun ko brod,al dobro ni jedan tuning nije isplativ.
Malossi Digitronic K.R.M. (najbitnije) 1500kn,
Karburator recimo kao moj Dellorto PHBG 21 ds 650kn (novi).
To ti treba samo za pocetak ako hoces karb...
Iwo SR Tuono:
ili komplet morini karb instalacija + cdi + namotaji i magnet
to je neka ajmo reć jeftinija varijanta koja mjenja KRM, a s druge strane ako hoćeš prijeć na ditech za pol sata malo je jebeno
Marko96:
--- Citat: jgrcevic - 11 Ožujak, 2011, 13:52:59 ---Da ne duljim, na radilici imam oko 2mm lufta, al ima i prijeđenih 20500km..... dali mi se isplati kupovat ležajeve? Kako znam da nije i radilica dobila? Skupio sam nehih para, pa imam u planu to sve sredit stvait kit pa da sam miran... Ako bude kit isao gore, dali ima veze sto je stara radilica (ako je ravna)? koliko ce to sve durat? i dali netko mozda prodaje pumpu goriva?
Tko ima polovni kit, pumpu, auspuh ili nekih dijelova nek mi se javi pa da trgujemo... :)
--- Kraj citata ---
220 eura skoro nova
Tadr3:
ziher, 150 eura plafon
Zeljac:
ova je tema dignuta iz mrtvih imas i radilica po 100 € :toothy3: a ova najkvalitetnija je 150 €
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju