Općenito > Generalno o skuterima

Registracija sa kitom?

<< < (3/4) > >>

raven:
decki,fala na informacijama-budem najvjerovatnije kupio od nekog el.blokadu kad za to dode vrijeme  :icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: raven - 19 Prosinac, 2007, 14:41:34 ---decki,fala na informacijama-budem najvjerovatnije kupio od nekog el.blokadu kad za to dode vrijeme  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

obrati se slowrideru za blokadu  :icon_thumright:

vpucko:
ma najjednostavnije uzmi komad lima (najobicnijeg od 1 mm) i izbusi malu rupu na njemu po sredini, skini brtvu sto ti je izmedju spuha i cilindra i izrezi taj komad lima kao sto je brtva i onda samo tutnes taj lim (on ima rupu primjer 1 cm promjer) gusi ga strasno i nema preko 40!

ivanm:
ja imam home made blokadu i štelao sam i štelao potenciometar ali nikako da potrefim 50 km/h..
ili pokazuje 65 ili 40..
ostavim ja 40 i dođem tamo, a na skut sjedne ispitivač od 150 kila i gas, a skuter po grafu jedva 32..
pita on kaj je ovo, pa ide tak slabo, tu nekaj ne štima..
ja velim štima, štima samo kaj ti imaš 200 kila.. sa mnom ide 45..
veli on onda bumo ovak, i digne se sa skuta drži ga nogama i gas, a aparat pokaže 43..
veli to je već bolje siđe dole i ovjeri.. :laughing7:

ivanm:

--- Citat: vpucko - 19 Prosinac, 2007, 17:45:00 ---ma najjednostavnije uzmi komad lima (najobicnijeg od 1 mm) i izbusi malu rupu na njemu po sredini, skini brtvu sto ti je izmedju spuha i cilindra i izrezi taj komad lima kao sto je brtva i onda samo tutnes taj lim (on ima rupu primjer 1 cm promjer) gusi ga strasno i nema preko 40!
--- Kraj citata ---
ovo je dobra, jer znam da na tomosu kad se od gareži zaštopa grana, jedva da ide s mjesta..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju