Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
B.E.R.O.:
--- Citat: steeef - 30 Studeni, 2011, 14:30:38 ---ova tema je po spamu sad gora i od teme majstora gagininija :laughing7:
--- Kraj citata ---
U ovoj temi nema spama,mozda malo samo!!!
;D ;D
Procitaj pa ces vidjeti ako mi ne vjerujes.
:dontknow:
--- Citat: ropee - 01 Prosinac, 2011, 19:32:34 ---BERO čim se ne javljaš, sigurno se baviš izradom nalja sa lavićima .
--- Kraj citata ---
Obavezno :toothy12: ,lavovi ipak ostaju!!!
:icon_thumright:
--- Citat: Hrga - 02 Prosinac, 2011, 16:18:59 ---Ili montira neonke :D
--- Kraj citata ---
Ej mogu ti reci da volim ja neonke,mislio sam onako dvije dolje staviti da vidim kako ce biti??
Sta vi mislite o tome??
:dontknow: :dontknow: :icon_scratch:
dino895:
Bero kad bi trebo skut doma doć ;D
Drnda:
--- Citat: B.E.R.O. - 02 Prosinac, 2011, 19:31:03 ---Ej mogu ti reci da volim ja neonke,mislio sam onako dvije dolje staviti da vidim kako ce biti??
Sta vi mislite o tome??
:dontknow: :dontknow: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
imao prije 3-4 godine na sf2 dvije plave dole.. otisao u polje do mandarina i na makadamu sam malo testirao koliko mogu bez da padnem.. i kad sam stao obe su bile prelomljene.. eto sto mislim o tome. nisu dobre za makadam , a kako su selo, ne kontam koja im je onda svrha kad nemogu sa seljakom biti u jednom komadu :toothy12: :toothy12:
B.E.R.O.:
--- Citat: dino895 - 02 Prosinac, 2011, 20:26:48 ---Bero kad bi trebo skut doma doć ;D
--- Kraj citata ---
Zasto pitas??
;D
Ja znam ali ne smijem reci...
Sliikovno ce te biti obavijesteni!!!
:notworthy:
--- Citat: Drnda-1 - 02 Prosinac, 2011, 20:30:50 ---imao prije 3-4 godine na sf2 dvije plave dole..:toothy12:
--- Kraj citata ---
Imao sam i ja prije jedno 10 godina,pa tko to nije furao onda je to bilo fora "fast and the furious" style.
jednu sam razvalio na bankinu,kad sam se spustao sa staze na cestu,a drugu sam dao prijatelju.
Isto plave bile!!! :icon_thumright:
;D ;D
Hrga:
Ja volim vidit onako cijeli skuter izljepljen naljepnicama tipa malossi, polini, da da sve novo, tufasttufjurijus, led trake di god se mogu zaljepit, neonke naravno :) pogotovo po magli sada da mogu biti neki svjetlosni signal autima
a i curicama cure slapovi niz koljeno kad prodem s megakulturbofolk skutom kroz grad... :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju