Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (166/316) > >>

Aprilia97:

--- Citat: ivan_speedy - 22 Studeni, 2011, 21:57:31 ---Da ti iskreno kažem Hrvatski jezik kao predmet nisam učio od 8.raz osnovne škole,tak da ni neznam kaj to znači,ali sigurno znam da sam to znao onda jer nas je profa ubijala s tim  :sad1:
Meni bolje idu "matematički" predmeti...Volim brojke..

--- Kraj citata ---

vjeruj mi,pola mog razreda to nezna...bezveze to učimo

btw. bero,ja slinim još uvjek plastke su  :o :o :o ali stvarno zeznuo je ovog lava  :angry7:

radomir.g:
Super ce to biti, samo bez tih lavova  :icon_thumright:
Isti slucaj sam i ja imao prosle godine kad sam nosio kacigu da mi covek lepo ispise nesto cisto da ne lepim nalepnice, a kad tim airbrush majstorima odresis ruke to na kraju nikako ne ispadne jer hoce sve znanje da pokazu na jednoj stvari pa na kraju to sve postane teski kiceraj..

Deny:
bero pravi si laf  :toothy12: nasta ovo lici

B.E.R.O.:

--- Citat: radomir.g - 23 Studeni, 2011, 21:32:51 ---Super ce to biti, samo bez tih lavova  :icon_thumright:
Isti slucaj sam i ja imao prosle godine kad sam nosio kacigu da mi covek lepo ispise nesto cisto da ne lepim nalepnice, a kad tim airbrush majstorima odresis ruke to na kraju nikako ne ispadne jer hoce sve znanje da pokazu na jednoj stvari pa na kraju to sve postane teski kiceraj..

--- Kraj citata ---
E bas too!!!
Onda znas o cemu pricam.Imao sam danas ozbiljan razgovor sa njime.
Lavovi se micu,to je definitivno.Rekao sam da se drzi nacrta i da ne filozofira previse!!!
Uvrijedio se,ali boze moj ja placam boli me uvo!!!
 :icon_thumright: :icon_thumright: :angry7:

--- Citat: Deny - 23 Studeni, 2011, 21:40:31 ---bero pravi si laf  :toothy12: nasta ovo lici

--- Kraj citata ---
Nasta lici,pojeo mi je pet godina zivota kad sam vidio slike!!
 ;D ;D

Hvala svima na pohvalama!!!
Drz te fige da ne filozofira ili idem za vikend u kucne posjete.
Pa da porazgovaramo u cetiri oka!!!
 8) 8)

Brnelic:
ma odlično je :icon_thumright:
valjda se njemu sviđaju ti lavići :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju