Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (163/316) > >>

ivan_speedy:
To ti je onomatopeja ili takvog nešto  :toothy3:

B.E.R.O.:

--- Citat: ivan_speedy - 22 Studeni, 2011, 21:45:53 ---To ti je onomatopeja ili takvog nešto  :toothy3:

--- Kraj citata ---
Ja sam vec zaboravio sta to znaci!!!
 :toothy10: :toothy10:
Vidim da si se pripremao za skolu,imao si neki ispit ocito??
 :toothy3:

ivan_speedy:
Da ti iskreno kažem Hrvatski jezik kao predmet nisam učio od 8.raz osnovne škole,tak da ni neznam kaj to znači,ali sigurno znam da sam to znao onda jer nas je profa ubijala s tim  :sad1:
Meni bolje idu "matematički" predmeti...Volim brojke..

B.E.R.O.:
 :zmaj: :zmaj: :zmaj: :zmaj:
Evo ljudi danas mi je jedan od onih dana kad sam lud!!!
Popizdio sam od sinoc poslije ponoci pa do sada sve nesto naopacke se dogadja... o zivotnim stvarima necu pricati vec o onome vezanom za temu.
Dakle motor je na brashu i ja sam odnjeo slike motora kakav bi trebao biti sve odradjeno u photoshopu.Neke stvari bi bile lose napravljene i dao sam majstoru slobodne ruke da izvuce neke crte i tako to,ali da ne ide previse od dogovorenog dizajna.
Sta se dogodi jucer pogledam slike a on b... t... j... stavio neke k... lavove koji izgledaju neznam.Meni osobno jako ruzno,da bi ga nazvao i rekao da mice to a on bi se uvrijedio.Kao ja sam njemu dao slobodne ruke  :drunken_smilie: :drunken_smilie: .
Pa ja neznam ko tu placa i ciji motor se radi!!!
 :angry7: :angry7: :angry7:
Ja znam,covijek je umjetnik i svi znaju kakvi su umjetnici ti im reci nesta on ce po svom moz ga jebat!!!
Ali stvarno mislim da nije u redu,napomenio sam da volim kicasto alo ovo mi je noz u ledja.
Naravno lavovi se skidaju,tj. to se ponovno sve boja.
 :icon_thumright: :icon_thumright: :( :(

Evo slika:

Ovo ostalo je jako dobro sve!!!
I naravno posao se produzio za jos 4 dana.
Trebalo se ici ovaj vikend po njega,na kraju se ide iduci.Naravno ako bude gotov.
 :icon_thumright:
Kako sam i napisao prije predstavljanje iza nove godine.
Kako se meni cini,kako je pocelo!!!
 ;D :icon_biggrin:

ivan_speedy:
Hahaha lavovi stvarno previše  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju