Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
Ivan_drifter:
--- Citat: ivan_speedy - 22 Studeni, 2011, 11:07:03 ---Prije bi meni poslao nego tebi,jer bi znao da cu ja pazit na to :toothy3:
--- Kraj citata ---
bi sigurno!, al na tvom motoru ih niko nebi vidio! osim zidova tvoje garaze!,
ps: ja sam mu drazi!. :icon_biggrin: :icon_biggrin:
B.E.R.O.:
--- Citat: mhr-team - 22 Studeni, 2011, 07:52:12 ---a šta ja znam dobro je ali mi se ne sviđa ;D
nema šta, extra se radi i extra je odrađeno ovo što je... :icon_thumright:
inače nisam ljubitelj toga oslikavanja po skuteru, nekako mi je to ono više za show i izložbe, ne baš za vozit se,,, malo mi je kao kičavo... ali cijenim taj posao... stvarno umjetnički rad :notworthy: :icon_thumright:
sad nema padanja bero ;D ima da se ne voziš više laganini 30 po gradu, već 12,64 :laughing7: ;D
--- Kraj citata ---
Pa znas da sam i radio tako motor da izgleda kao show bike!!!
:icon_thumright: ;D
Imao sam godinama nekakve vizije da napravim nesto sto nitko nema,ove godine bio sam u Veroni na Bike Expu i to je prelilo casu...
Tamo su bile prerade motocikala oslikavane kao replike i sta ti ja znam,imale su skupe dijelove ovijesa,kocnica i razne dodatne opreme.Vidio sam to i prije ali ovo kad sam vidio na tom mijestu i ne samo jednog vec njih 20,razbolio sam se!!! ;D ;D
Htjeo sam to napraviti sebi za dusu,ovo mi je bio prvi motor u zivotu (sta je ostalo od prvog,a to je rama i papiri :toothy3: ) i onda sam odlucio njega srediti!!!
Ostaviti skoro originalni izgled skutera sa atraknivnim izgledom,i raznim dodatnim dijelovima.
:icon_thumright:
Yamaha mi je bila za provozat se i izgustat i bilo mi je zao dr#at% po njoj jer je bila nova.
Iako ko zna sta ce se dogoditi danas sutra!!! :jerk: :jerk: ;D
Sto se tice skutera,on ce sluziti za svakodnevnu upotrebu nece biti kod kuce i stajati prekriven ceradom.Ako sam to platio hocu da i gustam u tome.imam i godina tako da ni ne mislim sad visiti na skuteru moje vrijeme polako prolazi...
:icon_thumright:
Treba misliti na nekakve druge stvari u zivotu!!
A sto se kica tice kako si ti napisao :icon_scratch: ,kod mene jednostavnosti ne postoje ja volim npr.naljepnice na motoru,volim razne pi*darijice... bla bla,volim kad motor ima detalja.
Nevolim jednobojne boje,tipa obojat cu motor u plavo,bijelo,crveno u neke kombinacije boja npr. 2 boje crna i zuta,nedaj boze da netko stavi trecu boju. :angry7:
Volim atraktivnost!!!
:icon_thumright: ;D
A sto se tice padanja,u zivotu sam padao sa motora ne kazem da nisam!!!
A sad ako padnem,boze moj nece mi biti svejedno.Ali rekao sam da mi skuter stajati nece.
:icon_thumright: :icon_thumright:
Hvala na pohvalama!!!
:notworthy: :notworthy:
B.E.R.O.:
--- Citat: baotian 1996 - 22 Studeni, 2011, 08:34:58 ---Po meni ce ovo bit najljepsi skuter od svih na forumu svaka cast
--- Kraj citata ---
Hvala lijepa!!!
;D
:notworthy: :notworthy:
B.E.R.O.:
--- Citat: ivan_speedy - 22 Studeni, 2011, 11:07:03 ---Prije bi meni poslao nego tebi,jer bi znao da cu ja pazit na to :toothy3:
--- Kraj citata ---
--- Citat: Ivan_drifter - 22 Studeni, 2011, 12:11:26 ---bi sigurno!, al na tvom motoru ih niko nebi vidio! osim zidova tvoje garaze!,
ps: ja sam mu drazi!. :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Alo vas dvojica!!!
;D ;D
Ako budete dobri,dat cu vam da ga dirnete... (??? :drunken_smilie: :drunken_smilie:)
:jerk: :jerk:
Naravno jedino ako platite pivo!!!
:icon_thumright: :happy3: :happy3:
A ti koji si mi "drazi",jesi ti poslao ono??
:icon_scratch:
Ivan_drifter:
--- Citat: B.E.R.O. - 22 Studeni, 2011, 15:59:17 ---Alo vas dvojica!!!
;D ;D
Ako budete dobri,dat cu vam da ga dirnete... (??? :drunken_smilie: :drunken_smilie:)
:jerk: :jerk:
Naravno jedino ako platite pivo!!!
:icon_thumright: :happy3: :happy3:
A ti koji si mi "drazi",jesi ti poslao ono??
:icon_scratch:
--- Kraj citata ---
platim ti gajbu ako ga smijem podragati s cekicem!, nisam poslo radio sam do pol 4 a posta mi je do 3 sutra saljem jer moram jos nesto poslati!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju