Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (157/316) > >>

Brnelic:

--- Citat: ivan_speedy - 21 Studeni, 2011, 09:26:46 ---Bero rekao sam ti ja da ce to bit najljepši skuter... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
potpis
BERO skuter ti je predivan!!! (za sad) :headbang:
jedva čekam slike cijelog sklopljenog. :notworthy: :notworthy: :notworthy:

B.E.R.O.:

--- Citat: ropee - 21 Studeni, 2011, 08:27:18 ---Bero,

svaka čast, rekao sam ti odmah, da Braco ne farba nego Braco je umjetnik, ovo će biti perverzija  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Hvala!!!

--- Citat: Brnelic - 21 Studeni, 2011, 09:37:32 ---potpis
BERO skuter ti je predivan!!! (za sad) :headbang:
jedva čekam slike cijelog sklopljenog. :notworthy: :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---
Hvala!!!
 :notworthy:

Znam da je covjek umjetnik i da radi bolesno zato sam i vozio kod njega,ako vec radim da napravim kako treba!!!
Dugo sam jako radio na dizajnu plastika u photoshopu,i na kraju je na slikama ispalo boli glava.
Sad uzivo bi trebalo biti i bolje zbog boja koje su perverzije.
 ;D ;D
Za mene je ovo sok i iznad mojih ocekivanja je,i vec sam sad jako zadovoljan...
Sad kakav ce biti krajnji rezultat,vidjet ce mo!!!
 :dontknow: :dontknow:

Posto su plastike bile poderane do jaja tj.skinuta boja do plastika i skinut tvornicki primer.
Morao je na plastike ici primer,pa spricgit u tri sloja.Svaki sloj spricgita je bio razlicite boje da se kod smirglanja vidi kolko slojeva je skinuto.Zatim je isla bijela boja kao baza i onda ostale crna,siva i zelena ili kako vec ide!!!
Boja se piramidalno,od svjetlijih prema tamnijim bojama!!!  :icon_scratch: :icon_scratch:
Zatim je lakirano u dva sloja,kad lak stisne ide poliranje i na to jos dva do tri sloja laka da se ne osjete prijelazi i da se dobije efekat ogledala.
Zvijezde prednje su radjene u 3D efektu uzivo izgleda kao da su odvojene od plastika!!!  ;D
Eto tolko znam za sad!!!
 :icon_thumright: :hello:

Aprilia97:
slinimooo svi skupaa  :o  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

MIKSETA:

--- Citat: Aprilia97 - 21 Studeni, 2011, 16:33:33 ---slinimooo svi skupaa  :o  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---
odakle znas ko slini a ko ne  :toothy12: :toothy12:

B.E.R.O.:

--- Citat: Aprilia97 - 21 Studeni, 2011, 16:33:33 ---slinimooo svi skupaa  :o  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---
:drunken_smilie: :drunken_smilie:
Ma ja sam ti u transu vec danima!!!  :sad4: :sad4:
Imao sam nedavno nocne more  :sleepy2: (ozbiljno),sanjao sam da je motor dosao sa bojanja i da je plave boje sa nekim bijelim i crvenim dijelovima naravno u airbrushu.Izgledao je bolesno,ali ja plavu boju ne podnosim  :binkybaby: :binkybaby: vjerovatno su me oblacili u plavo kad sam bio malo dijete (moram pitat staru  ;D ,neki k... je ).
Uglavnom trgnuo sam se i probudio,dobro je da sam samo sanjao!!!
 ;) :uplase: :uplase:  ;D
Cekamo dalje slike kad budu stavljam ih!!!
 :daj5: :okok:

--- Citat: MIKSETA - 21 Studeni, 2011, 16:40:52 ---odakle znas ko slini a ko ne  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
Jel ne slinis??!!  ??? ???
 :'(

E pa....                         
 ;D ;D ;D :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju