Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
Ivan_drifter:
--- Citat: ivan_speedy - 18 Studeni, 2011, 17:57:43 ---Decki moji svi zajebavate drndu da nema slike,a kaj je ovo njegovom avataru,to je njegov...Izgleda da više to nije to..
--- Kraj citata ---
ma njega je forum pokvario to je jedina slika njegova!
hahaha
on je tuner ne fotograf!
ps:ko je vidio da prljavih ruku diras n95 8 gigi bez usb kabla??
Drnda:
taj mob mi je polu ispravan nakon sto sam ga par puta od pod otresao (jbg nalet bjesa ne pita ), od tada koristim neki jad od lga jedva i boju ima.. cisto iz gore navedenog razloga..
ma gle.. radim i nemam vremena nakon posla to raditi jer uvijek se stvori neka obaveza koja je hitnija.. a i kako mi garaza nije zatvorena a ni grijana nije ni udobno bas :toothy11:
sastaviti ce se jednog dana.. za sada treba financije sastaviti jer treba jos oko soma eura za zavrsiti i na cestu...
B.E.R.O.:
Spameri j... vam b...!!!
:angry7: :angry7: :angry7:
Na veliko ste zaspamali temu,dosta.
:hmh:
A ako si pravi tuner onda moras imati pripadnicu lješseg spola koja ce slikati da ti ne zaprljas mobitel!!!
:dontknow: :dontknow: :drunken_smilie: ;D
Ivan_drifter:
--- Citat: B.E.R.O. - 18 Studeni, 2011, 18:05:09 ---Spameri j... vam b...!!!
:angry7: :angry7: :angry7:
Na veliko ste zaspamali temu,dosta.
:hmh:
A ako si pravi tuner onda moras imati pripadnicu lješseg spola koja ce slikati da ti ne zaprljas mobitel!!!
:dontknow: :dontknow: :drunken_smilie: ;D
--- Kraj citata ---
ovaj jbn bero ima na sve odgovor!
ps: da nebi bilo da spamam!
dobar lakirer bero! :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Drnda:
pripadnice se uvijek traze... trenutno nema neka za stalni radni odnos :laughing7:
a to za pit.. vjerujes li mi da osim 1 pive prije 2 dana nisam alkohola od 8 mjeseca popio :glasses9:
jbg, stari se.. a vecinom sam za volanom pa ne zelim...
daj bero... ocemo slike :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju